TV: Luksusfælden klar med udsendelse nummer 100

19. oktober 2012 11:32 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
TV: Luksusfælden klar med udsendelse nummer 100
Billede mangler

Det er ikke mange tv-programmer, som efter 100 afsnit stadig formår at fastholde seernes interesse. Det gør Luksusfælden, som tirsdag runder et skarpt hjørne.
Tirsdag aften klokken 20.00 på TV3 vises afsnit 100 af programmet Luksusfælden, hvor danskere med røde tal i husholdningsbudgettet hjælpes med at få pengene til at slå til. 
Luksusfælden har for længst vist sit værd på TV3. Det er et stærkt format, som har sat fokus på danskernes privatøkonomiske forhold på en lærerig og underholdende måde. Jeg tror, at mange seere er blevet inspireret til at kigge nærmere på deres egen pengepung, og det er en stor cadeau til programmet. Jeg er stolt over, at vi i sin tid så rigtigt, da vi besluttede at vise Luksusfælden, og jeg er glad for, at så mange seere fortsat kigger med, siger TV3’s programdirektør Morten Mogensen.  
Luksusfælden har igennem de ni sæsoner haft fire forskellige værtskonstellationer. Da programmet blev lanceret i 2008 var det med Mette Reismann og Jan Swyrtz som de økonomiske eksperter.
 
I sæson 5 blev Gustav Juul tilknyttet, siden Louise Frost i sæson 6 og forud for den igangværende sæson ”tiltrådte” Thomas Dam Sander, Sara Kaae, samt psykolog Camilla Holst, der som noget nyt forsøger at finde frem til de bagvedliggende årsager til de medvirkendes dårlige økonomi. 
Luksusfælden har efter de 99 første episoder et gennemsnitligt seertal på 243.000 seere. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu