TV-producer anklaget for at myrde døv og blind søster

22. april 2018 06:09 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Ifølge politiet bedøvede produceren sin søster og sørgede for, at hun brændte inde.

TV-producer anklaget for at myrde døv og blind søster
Der blev fundet et selvmordsbrev sammen med søsteren, men politiet tror ikke på det. Arkivfoto: SCANPIX

En tv-producer i Los Angeles, Californien, er torsdag blevet anholdt for at have myrdet sin døve og til dels blinde søster for tre år siden.

Ifølge anklagerne bedøvede produceren søsteren, satte hende i deres fælles garage og satte ild til bygningen for at få hendes død til at ligne et selvmord. Det skriver CBS News.

Brændte søster inde

Søsteren døde i 2015 sammen med to af sine hunde. Ifølge efterforskere myrdede produceren sin søster, fordi hun var frustreret over at skulle passe hende.

Politiet mener, at produceren bedøvede sin søster og bagefter satte hende i deres fælles garage sammen med søsterens tre hunde, for så at sætte ild til garagen.

Søsteren døde af røgforgiftning og en overdosis af bedøvelsesmidlet alprazolam. Der blev fundet et selvmordsbrev sammen med søsteren, men efterforskere mener, at det er blevet skrevet af produceren.

Flyttede til New Jersey

Produceren blev anholdt for mord to dage efter, at søsteren lig blev fundet, men hun blev frigivet da anklagemyndigheden nægtede at tiltale hende. De bad i stedet politiet om at finde flere beviser.

Nu er hun til gengæld tiltalt igen, denne gang for mord og dyremishandling.

Politiet sporede produceren til et hjem i New Jersey, og fandt hende til sidst på et Hospital i Baltimore, hvor hun blev anholdt. Hendes advokat har fortalt, at hun tjekkede sig selv ind på hospitalet på grund af et sundhedsproblem.

Produceren vil blive sendt tilbage til Californien for at blive retsforfulgt i der.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu