TV-stjerne død – 51 år gammel

26. juni 2019 20:17 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hun døde omgivet af familien.

TV-stjerne død - 51 år gammel
Duane "Dog" Chapman og hustruen Beth fik 12 børn sammen. Foto: Scanpix/Hugh Gentry.
Del:

Beth Chapman, gift med Duane “Dog” Chapman, er død. Det skriver CNN. Beth og Duane er begge kendt fra TV-serien “Dog the Bounty Hunter.”

CNN har talt med Gillian Sheldon, der repræsenterer familien i den svære tid. Hun fortæller, at Beth Chapman blev indlagt og lagt i medicinsk koma som følge af en kræftsygdom. Hun døde onsdag morgen, lokal tid, omgivet af familien.

TV-serien, der gjorde Beth og Duane kendte over hele verden blev sendt mellem 2004 og 2012. I serien fulgte man den familieejede dusørjægervirksomhed, drevet af Duane og Beth.

Duane har selv skrevet om tabet af sin hustru på Twitter.

– Klokken er 05.32 i Hawaii. Normalt ville hun stå op og vandre en tur ved Koko Head bjerget. I dag vandrede hun til himmels. Vi elsker dig alle sammen, Beth, og vi ses på den anden side, skriver Duane til sin nu afdøde hustru.

Fik kræft i 2017

CNN skriver, at Beth Chapman gjorde sig bemærket fra en ung alder, da hun var den yngste kvinde, der fik tilladelse til at arbejde som dusørjæger. Hun blev først overgået, da hendes datter, Baby Lyssa, fik sin tilladelse.

Familien bestod til sidst af Beth, Duane og 12 børn. Kræften gjorde sit indtog i 2017, da det kom frem, at Beth havde fået strubekræft. Hun blev i første omgang erklæret rask efter at have modtaget behandling, men kræften vendte siden tilbage.

Beth Chapman blev 51 år gammel.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu