ANNONCE

TV-stjerne indlagt med hjerteproblemer

17. september 2019 10:12 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det har været en hård tid for Duane 'Dog' Chapman, der på tre måneder har mistet sin kone og nu selv er blevet indlagt.

TV-stjerne indlagt med hjerteproblemer
Duane "Dog" Chapman og konen Beth ses her i 2006 i forbindelse med premieren på den nye sæson af deres serie. Foto: Scanpix

Der findes mennesker, hvis hud ligner kernelæder – en af de mennesker er TV-stjernen Duane Chapman, som du kender som ‘Dog i serien ‘Dog the Bounty Hunter’. I årevis har han tonet frem på skærmen som politiets forlængede arm i jagten på kriminelle.

Men for den 66-årige stjerne har den seneste tid på alle måder været hård og ubarmhjertig.

Det er blot tre måneder siden, at han mistede sin kone Beth Chapman til cancer i en alder af blot 51 år. Men nu er det dusørjægeren selv, der er kommet i problemer.

Smerter i brystet

Dog the Bounty Hunter er nemlig henover weekenden blevet indlagt med hjerteproblemer, det skriver det amerikanske medie TMZ.

Han blev hastet til et hospital i Colorado, da han følte smerter i brystet. Men de amerikanske læger har endnu ikke fundet ud af, hvad der er galt, blot at der formentlig var tale om et hjerteanfald.

TMZ skriver i samme ombæring, at den 66-årige TV-stjerne måske skal under kniven.

På Twitter har en repræsentant for Dog the Bounty Hunter fattet tasterne og kommenteret på episoden.

– Jeg kan bekræfte, at Dog får behandling af læger og får den nødvendige ro. Tak for alle jeres hilsner – og bliv endelig ved, skrives der på det sociale medie ifølge Daily Mail.

Jaget vildt

For Duane Chapman, som Dog i virkeligheden hedder, har de seneste måneder langt fra været en dans på roser.

Artiklen fortsætter under videoen.

I august brød tyve ind i hans butik i Colorado, hvor de stjal genstande, der havde tilhørt den afdøde kone Beth. Inklusiv det udstyr, som hun havde brugt gennem de mange år som TV-stjerne sammen med sin mand.

Men blot få dage efter var den gal igen. Duane Chapman var blevet tilbudt at afholde en tale i Dubai, hvor han ville modtage 430.000 dollars. Men dette viste sig at være en løgn, hvor svindlere forsøgte at franarre stjernen penge. Heldigvis for den uheldige TV-stjerne, så opdagede Duane Chapman og hans agent Alan Nevins svindlen.

Som om det ikke var hårdt nok, så er den nyeste sæson af ‘Dog the Bounty Hunter’ begyndt at rulle over skærmen igen – og det gør ondt på hovedpersonen selv. Der er nemlig flere klip og sekvenser, hvor hans nu afdøde kone er med. Duane Chapman har valgt ikke at ville fjerne klip med hende, men han har tidligere fortalt til TMZ, at det er for svært for ham at se programmet selv.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu