TV-stjerne pludselig død

13. maj 2019 06:41 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Et dødsfald har rystet Hollywood, da den 72-årige skuespillerinde Peggy Lipton er død.

Tilbage i 1990 fik hele verden et blik ind i den lille, finurlige og på alle måder underfundige by Twin Peaks. I TV-fænomenet, der sidenhen er blevet kult for kendere, møder man flere ikoniske karakterer, der alle knuselsker kaffe og har alskens problemer og intrigerer blandet ind i deres hverdagsliv, der måske ikke er helt så normalt.

En af de kaffeophældende karakterer var Norma Jennings, der var med til at gøre the Double R Diner til et fast tilholdssted i det fiktive serieunivers. Norma Jennings blev spillet af skuespillerinden Peggy Lipton, som nu desværre er afgået ved døden. Skuespillerinden blev 72 år gammel og døde af kræft, skriver The Independent.

– Vi er knust over, at vores elskede mor er gået bort på grund af kræft i dag. Hun tog fredeligt afsked med sine døtre og niecer ved sin side, udtaler familien ifølge Independent.

Den karrieredefinerende rolle som Norma Jennings var langt fra startskuddet til en stor karriere i Hollywood, fordi allerede i 1971 blev Peggy Liptons navn slået fast med syvtommers søn, da hun spillede med i The Mod Squad, hvor hun spillede en undercover-betjent klædt ud som hippie.

I fem år var Peggy Lipton med i The Mod Squad, men i 1970 var hun nomineret til både en Emmy og Golden Globe for hendes rolle i serien – og hun endte med at vinde en Golden Globe. Foruden en gloværdig karriere på TV-skærmene, så var hun også gift med musiker og producer Quincy Jones med hvem hun fik to børn.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu