ANNONCE

TV-stjerne testet positiv for corona

14. april 2020 15:36 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

God Morning America TV-værten George Stephanopoulos meddeler, han er testet positiv for coronasmitte.

Nu er det kommet frem, at også den amerikanske TV-stjerne George Stephanopoulos, der er vært for populære ‘God Morning America’ på ABC, er smittet med Covid-19.

Artiklen fortsætter under videoen

Nyheden blev bragt af ham selv i programmet mandag den 13. april godt et par uger efter hans hustru, skuespiller og bestsellerforfatter Ali Wentworth bekræftede, at hun er testet positiv. Det skriver ABC News.

George Stephanopoulos har plejet sin kone  under hendes kamp mod smitten. Hun valgte i starten af forløbet at gå isolation på et værelse i parrets hjem i New york for at undgå spredning.

Alligevel er det ifølge TV-værten selv ikke kommet som den store overraskelse , at også han nu er testet positiv. Han fortæller samtidig, at han er sluppet meget billigt og ikke har haft symptomer på sygdommen.

“Jeg har ikke haft feber, ingen kulderystelser, ingen hovedpine, jeg har ikke hostet har heller ikke haft åndedrætsbesvær. Jeg har det fantastisk,” siger han.

George Stephanopoulos har gennem de sidste par uger arbejdet hjemmefra og det fremgår ikke, hvornår han forventes at være tilbage i TV-studiet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu