ANNONCE

Tv-vært i ærligt opråb: Drop disse kommentarer

1. maj 2020 10:38 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Tv-værten Sofie Linde har på det seneste oplevet en del kommentarer omkring hendes vægt på Instagram.

På sin Instagram-profil har den danske X Factor-vært Sofie Linde oplevet en del aktivitet på det seneste. Her har mange dristet sig til at kommentere på værtens udseende. Kommentarene er ikke om en smuk kjole, flotte øreringe eller noget materielt.

De fleste kommentarer har handlet om hendes vægt, og det har tv-værten nu sin egen kommentar til.

Flot du har tabt dig

På mange af Sofie Lindes seneste opslag på Instagram har hun oplevet, at kommentarsporet mestendels handler om, hvor flot hun er blevet, efter hun har tabt sigt.

Det vil tv-værten nu gøre op med.

– Jeg ved godt, at alle beskeder og kommentarer er serveret – og sendt afsted med gode hensigter og i kærlig mening. Alligevel bliver jeg lidt trist, når jeg læser dem. For er vi virkelig stadig der? Dér hvor vi stadig synes at det flot og flottest hvis man har tabt sig? Og dér hvor vi kommenterer på hinandens kroppe og vægt?, skriver Sofie Linde i opslaget.

Elevator-vægt

Hun beskriver ligeledes, at hun altid har haft elevatorvægt. Hendes vægt har svinget fra 50 kilo til over 100 kilo og skildrer det i opslaget ved at dele en lang række billeder fra sit liv.

Tv-værten har dog accepteret det, og er efter hun er fyldt 30 nu begyndt at elske sin krop, som den er.

Hun råder også andre til i stedet for at fokusere på at være slank, at man fokuserer på at gå med rank ryg, tale pænt til andre og gøre sit bedste i alle livets henseender.

View this post on Instagram

Kære venner ♥️ Jeg har det seneste stykke tid fået utrolig mange spørgsmål vedr. min krop og min vægt. Stort set alle er positive; “Hvor er det flot, at du har tabt dig”, “Hvor er du blevet smuk efter du har tabt dig, hvordan har du gjort det?”, “Endelig kan man se din krop. Godt gået”. Jeg ved godt, at alle beskeder og kommentarer er serveret - og sendt afsted med gode hensigter og i kærlig mening. Alligevel bliver jeg lidt trist, når jeg læser dem.  For er vi virkelig stadig der? Dér hvor vi stadig synes at det flot og flottest hvis man har tabt sig? Og dér hvor vi kommenterer på hinandens kroppe og vægt?  Min krop, som nu har fulgt mig i 30 år, har som voksen vejet både 50 kg. og over 100 kg. Min vægt afhænger af hvor jeg er i mit liv og hvilken livsfase, jeg befinder mig i. Mit forhold til min krop har svinget meget gennem årerne, men her de seneste år har jeg lært at holde af den. Præcis som den er, og med den yoyo-vægt der følger med den.  Og hold nu op, hvor har det været dejligt🌱 Hvor ville jeg dog ønske for alle unge mennesker, at de kunne vokse op uden konstant at tage stilling til, hvordan deres egen - og andres kroppe ser ud. Og uden illusionen om, at det er ‘flottest’ at være tynd. Jeg drømmer sådan om, at vi sammen arbejder henimod, at det er en ‘ikke-ting’ hvordan vores - og andres kroppe tager sig ud. Jeg ved, at det er lettere sagt end gjort. For det ligger så dybt forankret i os. Men lad os prøve. Lad os fokusere på mennesket, tøjet, omgivelserne og ikke kroppen. “Hvor er det en flot prikket kjole du har købt dig. Sådan en gad jeg godt have.”, “Hvor er du altså pæn”, “Du ser så godt ud i den kjole”. Det er små detaljer - men jeg tror på, at hvis vi tager vægten og kroppen ud af ligningen, når vi kommenterer hinanden, så vil det gøre en stor forskel på, hvordan vi ser på os selv❣️Lov mig at huske, at det ‘flotteste’ er at gå med rank ryg, tale pænt til andre og sig selv og gøre det så godt man kan i alle livet’s hensigter❣️That’s all 😘 Kys S. ♥️

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu