Tv-vært jubler: -Jeg skal være far igen

9. november 2017 16:03 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

-Det at være far får alt andet i livet til at glide lidt i baggrunden, fortæller Mattias Hundebøll til Kendte.dk.

Mattias Hundebøll skal være far igen, skriver Kendte.dk.

Tv-værten Mattias Hundebøll og hustruen Marie Plum skal igen være forældre.

Det fortæller tv-værten til Kendte.dk.

Og det var helt planlagt:

– Vi gik i gang med projekt “bliv gravid” lige efter vores bryllup, som vi holdt i weekenden 11.-13. august. Ja så gik det sgu liiidt hurtigere end vi havde regnet med (skud i bøssen som man siger), siger Mattias Hundebøll til Kendte.dk.

Parret kender endnu ikke kønnet på barnet:

– Vi er ikke langt nok henne til, at man kan få oplyst kønnet. Men det tror jeg vi ved om nogle uger, forklarer tv-værten.

Mattias: -Jeg glæder mig som en vanvittig

Mattias Hundebøll glæder sig til igen at blive far:

– Jeg glæder mig som en vanvittig. At være far og være en familie er den ting i mit liv, der nogensinde har givet mest mening for mig. Hver eneste dag er seriøst en fest og et lille eventyr. Jeg lægger mig fladt ned og erkender, at det at være far får alt andet i livet til at glide lidt i baggrunden, fortæller Mattias Hundebøll.

Perfekt timing

Og så er der lige timingen med hensyn til graviditeten:

– Timingen er ret perfekt med et barn i det sene forår. Vi har lige købt en ny og større lejlighed i det kollektiv, som vi deler med svigerforældrene og to andre par. Så nu har jeg lige et par måneder til at få den sat fuldstændig i stand. Så er vi klar til familieudvidelsen, siger Mattias Hundebøll.

De seneste fire måneder har været nogle vilde måneder for tv-værten:

– Først holdt vi et gigantisk bryllup. Så købte vi en 20 år gammel autocamper, vi satte den i stand og kørte en “jomfrutur” på 6.000 kilometer. Ja så blev vi “gravide” og købte et hus. Bum, slutter Mattias Hundebøll.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu