TV2-chef: Bland dig udenom, Worre

1. februar 2013 14:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
TV2-chef: Bland dig udenom, Worre
Billede mangler

DCU-direktør Jesper Worres kritik af Rolf Sørensen i særdeleshed og TV2 mere generelt, preller af på sportschef Frederik Lauesen.

 

Jesper Worre sagde her på sporten.dk tidligere fredag, at han ikke kunne forstå, hvordan TV2 kan fortsætte med Rolf Sørensen i en ekspertrolle i deres dækning af cykelsporten, når den tidligere toprytter selv var en del af ‘omertaen’, tavshedens lov.

Men DCU-direktøren bør blande sig udenom, siger TV2-chefen:

– Nu er det heldigvis ikke Jesper Worre, der skal ansætte og fyre folk på TV2, så det er op til mig, om Rolf Sørensen fortsætter som kommentator.

Gør han så det?

– Jeg vil sige det på den måde, at Rolf Sørensen er ansat på TV2, indtil Rolf Sørensen ikke er det mere.

Vil det sige, at han skal kommentere Giro d’Italia og Tour de France i år?

– Rolf Sørensen er ansat på TV2, indtil Rolf Sørensen ikke er ansat længere. Men der er i forbindelse med Michael Rasmussens tilståelse ikke kommet noget nyt frem i forhold til Rolf Sørensen, understreger Frederik Lauesen endnu en gang.

Men har I været kritiske nok i forhold til sagaen om Michael Rasmussen?

– Jeg skal måske lige minde om, at det var Jesper Worre, som i 2007 brød sin tavshedspligt ved overhovedet at nævne Michael Rasmussens advarselssager. Når det er sagt, synes jeg faktisk TV2 har været kritisk i forhold til Michael Rasmussen masser af gange, pointerer Lauesen.

– Vi har dækket Michael Rasmussen sagen kritisk på flere måder gennem årene. Da vi havde vores magasinprogram LPS, var vi i Østrig for at afdække, om han havde noget at gøre med den blodcentrifuge, man havde fundet og den mistanke, konfronterede vi ham med.

– Selv da Michael Rasmussen deltog i et underholdningsprogram som Vild med Dans har vi stillet ham kritiske spørgsmål, hvilket han bestemt ikke var tilfreds med, siger Frederik Lauesen til sporten.dk. Michael Rasmussen tonede torsdag eftermiddag frem på et pressemøde, arrangeret af Christina-Watches Onfone, og indrømmede brug af doping i årene 1998-2010.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu