ANNONCE

Tv2 Fri viser svensk prinsebryllup

1. juni 2015 19:46 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk
 
Tv2 Fri viser svensk prinsebryllup
Lene Beier og Morten Ankerdal er klar med bryllups-tv på TV2 Fri. Foto: Per Arnesen/TV2
Lene Beier og Morten Ankerdal er klar med bryllups-tv på TV2 Fri. Foto: Per Arnesen/TV2

Lene Beier og Morten Ankerdal er klar med bryllups-tv på TV2 Fri. Foto: Per Arnesen/TV2

TV2 Fri går bryllups-amok i ugen op til det svenske prinsebryllup, der løber af stablen den 13. juni

Lørdag den 13. juni 2015 står hele Sverige på den anden ende. Prins Carl Philip gifter sig med sin udkårne, den borgerlige Sofia Hellqvist, i Slotskirken på kongeslottet i Stockholm – og du kan følge festlighederne direkte på TV 2 FRI fra klokken 15.30.

Fra Tivoli i København er værterne Lene Beier og Morten Ankerdal sammen med et panel af royale eksperter klar til at guide seerne igennem den festlige dag.

Lene Beiers første gang

Mens Morten Ankerdal flere gange tidligere har kommenteret royale begivenheder på TV 2, er det første gang for Lene Beier, og det er bestemt en opgave, som den populære TV 2 FRI-vært glæder sig meget til, for hun elsker nemlig de kongelige:

– Jeg glæder mig mest til at se Sofia Hellqvist ankomme til Slotskirken. Det er et stort øjeblik, når bruden ankommer, synes jeg. Og jeg er meget nysgerrig i forhold til kjolen, håret, blomster og smykker. Jeg synes, Sofia er utrolig smuk, så hun ligner helt sikkert en million på denne store dag, siger Lene Beier og fortsætter:

– Der er ingen tvivl om, at jeg er royalist. Jeg ved ikke alt om de kongelige, slet ikke, men jeg følger med i deres liv, og jeg elsker, når de store begivenheder bliver vist på tv. Jeg kan sagtens få gåsehud, når en lille ny kommer til verden i den kongelige familie, og knibe en tåre, når der er royalt bryllup.

TV2 Fri sender kongeligt bryllups-tv fra mandag den 8. juni.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu