TV2: Vi beholder Rolf Sørensen

18. marts 2013 19:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
TV2: Vi beholder Rolf Sørensen
Billede mangler

Selvom Rolf Sørensen mandag stod frem og offentligt erkendte, at han igennem flere år har været dopet med EPO, så får han lov til at blive i sit job som cykelekspert på TV2 Sporten.

– Rolf vil fortsat være kommentator på TV 2 Sportens transmissioner fra Touren, Paris-Roubaix, Giroen og Vueltaen, siger TV2’s sportschef Frederik Lauesen til kanalens egen hjemmeside.

– Jeg har hele tiden bakket Rolf Sørensen op og følt, at han var den bedste cykelekspert i Danmark, og efter dagens beslutning om at stå frem, føler jeg, at han er endnu mere værd for TV 2 Sporten som ekspert.

Umiddelbart kunne det ligne, at TV2 har sat et ekstra pres på Rolf Sørensen, men sådan forholder det sig ikke, siger kanalen selv.

– Det er en privat beslutning, at Rolf Sørensen står frem, og jeg synes det er glædeligt, at han har valgt at stå frem og bekende tidligere tiders synder, siger Frederik Lauesen, der dog har haft en række samtaler med Rolf Sørensen inden offentliggørelsen.

– Alle der elsker cykelsporten, som vi gør på TV 2 Sporten har kigget på, hvordan vi kunne dække sporten her i år nul efter den store Lance Armstrong og Usada-sag. Og her har troværdigheden været væsentlig for TV 2 Sporten, siger Frederik Lauesen til sporten.tv2.dk.

– Set i det lys er det fint, at Rolf har valgt at bekende kulør, og det øger hans værdi som ekspert på TV 2 Sporten. Nu kan han tale frit omkring alle områder indenfor sporten, vurderer sportschefen

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu