TV2’s hotte 35-årige sportsvært Ulla Essendrop skifter til DR

6. marts 2012 17:12 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
TV2’s hotte 35-årige sportsvært Ulla Essendrop skifter til DR
Billede mangler

35-årige Ulla Essendrop er kendt som en af de hotteste tv-værter i øjeblikket. Og fra den 1. juni er det seerne på DR Sporten,d er får glæde af ats e den kønne studievært formidle sportsnyheder fra både ind- og udland.
 
Ulla Essendrop har nemlig sagt sig job på TV2 Sporten op og satser fremover på en karriere i TV-Byen. Det sker i et år hvor store sportsbegivenheder venter som OL, EM i fodbold, VM i atletik samt Tour de France.
 
”Jeg er meget stolt over at blive en del af det stærke hold hos DR. Vi går en utroligt spændende sportssommer i møde, så det bliver en sand fornøjelse at stemple ind hos mine nye holdkammerater og blive en del af et kæmpe set-up, der skal formidle alle de medrivende begivenheder, der udspiller sig hen over sommeren. Jeg glæder mig afsindigt til at kaste mig over de nye udfordringer, der venter mig,” siger Ulla Essendrop.
Chefen for DR Sporten, Tine Bendix, kalder Ulla Essendrop ”en fantastisk vært med evne til at formidle med både stor passion og faglighed”.
”Og så er hun lige præcis den, vi gerne vil have til at forstærke vores værtshold,” siger Tine Bendix, der tilføjer:
”Vi står foran en sportssommer, der virkelig kræver ”alle mand på dæk”, og jeg er svært tilfreds med at få en så stærk profil med til DR Sportens store sommer, hvor vi både har EM i fodbold, Tour de France, OL i London, Post Danmark Rundt, EM og VM i atletik og handicap-OL. Vi har et stærkt hold af tv- og radioværter, og også i hverdagen vil Ulla Essendrop kunne bidrage til DR Sportens profil, hvor vi gennem det sidste par år har arbejdet med at udvikle DRs sportsdækning både på web, tv og radio,” siger hun.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu