TV2s Knæk Cancer gav 100 millioner kroner

28. oktober 2012 06:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
TV2s Knæk Cancer gav 100 millioner kroner
Billede mangler

Lørdag kulminerede TV2s ”Knæk Cancer”-kampagne og det med stor succes – 100 millioner kroner er kommet i kassen til bekæmpelse af kræft.
 
”Knæk Cancer Live!” lørdag aften blev en dundrende succes for TV2 og dermed også kampen mod kræft.
 
Hele ugen har TV2 kørt ”Knæk Cancer”-kampagne og det har i alt resulteret i 100 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse – et beløb, som er endnu højere, end Kræftens Bekæmpelse havde turdet håbe på.
 
– Det har været fantastisk at mærke den varme og solidaritet med kræftpatienterne, som hele Danmark har vist i løbet af ugen. Hver eneste sms, lotterispil eller donation fra en virksomhed, en privatperson eller en gruppe af borgere har jo været en besked om, at vi står sammen i kampen mod kræft. Jeg ved, at det varmer hos kræftpatienterne og deres familier, og det er et fantastisk rygstød til vores arbejde i Kræftens Bekæmpelse. Jeg er taknemmelig og rørt over den store opbakning – både fra private danskere, fra virksomhederne og ikke mindst fra TV2 og stationens medarbejdere, som er gået meget aktivt og engageret ind i kampen mod kræft, siger Kræftens Bekæmpelses direktør, Leif Vestergaard Pedersen, og fortsætter:
 
– Nu kan vi komme endnu videre i arbejdet med at hjælpe kræftpatienterne og med at forske i sygdommen. Bl.a. går vi nu i gang med en tredje generation af en stor befolkningsundersøgelse, som skal gøre os meget klogere på, hvorfor vi får kræft. Det vil være med til at knække cancergåden og dermed redde liv i fremtiden.
 Knæk Cancer kommer igen
TV2s programdirektør, Palle Strøm, garanterer, at Knæk Cancer kommer igen i uge 43 i 2013. Det skyldes både succes med tv-dækning og med at indsamle penge, der skal være med til at knække cancer-kurver.
 
– Kampen mod kræft er en folkesag og dermed en TV2-sag. Vi vil gerne gøre en forskel, og med Knæk Cancer synes jeg, vi har skabt større åbenhed, accept og ikke mindst en stemning af håb, trods og sammenhold på et meget alvorligt område. Kampen slutter ikke her, heller ikke på TV2. Det her er kun begyndelsen, siger Palle Strøm

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu