ANNONCE

Tvinges til at bryde traditioner

6. november 2020 07:41 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Nye restriktioner i Storbritannien kan meget vel stikke en kæp i hjulet på de kongeliges juleplaner.

Også i Storbritannien breder corona-pandemiens anden bølge sig voldsomt. Derfor har regeringen med virkning fra den 5. november indført nye, strenge restriktioner. Briterne skal blandt andet begrænse deres private, indendørs samvær med andre til kun at omhandle medlemmerne af deres egen husstand.

Reglerne gælder foreløbig i fire uger, men vil blive forlænget, hvis det anses for nødvendigt, har regeringen meldt ud.

Det har da ifølge Mirror også allerede sat gang i spekulationer om, hvordan den britiske kongefamilie planlægger julen. Dronningen og prins Philip opholder sig traditionelt på Sandringham i Norfolk i juledagene og får her sædvanligvis besøg af den nærmeste familie.

Men sådan bliver det næppe i år, skriver mediet. Det kan godt være, at turen til Sandringham bliver en realitet, men dronningen og prinsen skal ikke regne med selskab. Simpelthen af hensyn til restriktioner og ikke mindst parrets sikkerhed.

De har begge opnået en høj alder, han er 99 år og hun 94, og de er dermed i højrisikogruppen i forbindelse med covid-19 smitte.

Det ser således ud til, at de må hygge sig med sig selv i juledagene, nøjagtigt som det meget vel kan blive tilfældet for mange andre familier. Ikke bare i Storbritannien men i store dele af verden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu