ANNONCE

Prinsessens kæreste smidt ud af Norge

6. januar 2021 12:02 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Durek Verret sendt ud af Norge efter måneder sammen med prinsesse Märtha Louise.

Trods corona-pandemi og restriktioner, valgte norske prinsesse Märtha Louises kæreste, den selvudråbte shaman Durek Verrett i det tidlige efterår at smide alt, han havde i hænderne og rejse til Norge for at være sammen med sin prinsesse og hendes tre døtre.

De har opholdt sig i prinsessens hjem i Lommedalen, men ifølge Norsk Se og Hør, fik det en brat ende og shamanen måtte i al hast sætte sig ombord på et fly og returnere til sit hjemland USA. Det skriver Svensk Damtidning.

Simpelthen efter krav fra myndighederne. Han turistvisa gik nemlig på datoen og det tvang ham til at rømme Schengen-området.

Opholdet i sit hjemland blev dog ganske kort og efter at have fået fornyet sit visum vendte han tilbage til Norge. Det var ifølge Se og Hør dog ikke helt uproblematisk.

Netop USA er nemlig markeret som ‘blod-rødt’ territorie på grund af landets covid-19 situation og han måtte således gå i isolation efter at være landet i Oslo. Dermed kunne han ikke være i kontakt med hverken Märtha Louise eller hendes døtre i ti dage. Altså med mindre han ville risikere en bøde på op til 20.000 norske kroner.

Mediet skriver også, at hele situationen var perfekt timet. Karantæne og isolationsperioden var nemlig overstået i tide til, at de alle fem kunne være sammen i juledagene.

Det er en kendsgerning, at Märtha Louise og pigerne fejrede juleaften sammen med kongeparret og kronprinsfamilien i Skaugum, men det vides ikke om også shamanen var en del af selskabet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu