Twitter og Facebook velkommen i Dansk Håndboldforbund under OL i London

18. juli 2012 08:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Twitter og Facebook velkommen i Dansk Håndboldforbund under OL i London
Billede mangler

Mens DBU nægtede spillerne at bruge de sociale medier under sommerens EM så har Dansk Håndboldforbund ingen kvaler: Bare opdater og tweet løs.

 

Der er mulighed for masser af facebook-opdateringer og opdateringer på Twitter fra de danske håndboldspillere under sommerens OL i London. Dansk Håndboldforbund og deres sponsorer har nemlig ingen kvaler med at lade spillerne bruge de sociale medier.

Dermed går de i den stik modsatte retning af Dansk Boldspil Union, DBU, der udner sommerens EM i Polen/Ukraine forbød spillerne al aktivitet på sociale medier som Twitter og Facebook.

– Som forbund gør vi alt for, at vigtige turneringer som OL forløber på den bedst mulige måde for spillere og ledere på herrelandsholdet. Derfor er vores holdning, at når flere af spillerne i forvejen er meget aktive på de sociale medier, så skal de endelig blive ved med det. I kampen om medajler er det de små ting, der spiller ind, og vi ønsker bestemt ikke, at spillerne skal ændre den måde, de er på, siger Morten Stig Christensen, generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund.
Hovedsponsor bakker op
Hos landsholdets hovedsponsor, Totalkredit, er der fuld opbakning til håndboldforbundets holdning til brugen af Twitter, Facebook og andre sociale medier under OL:
– Vi synes, det er helt rigtigt, at man giver spillerne størst mulig frihed på de sociale medier. De sociale medier er med til at knytte håndbolddanmark tættere på spillerne, og den relation er ekstrem vigtig for os som sponsor. Derfor har vi i samarbejde med DHF udvidet håndboldherrernes Facebook-side, hvor knap 40.000 fans allerede deler meninger og begejstring, med nye tiltag under OL-turneringen. Blandt andet inviterer vi spillerne til at få deres tweets vist direkte på siden, så alle fans får mulighed for at følge spillerne og få deres reaktioner på turneringens gang, siger Ole Lund, marketingdirektør hos Totalkredit.

Håndboldfans kan følge landsholdets forberedelser og ophold i OL-byen på allernærmeste hold på Facebook-siden www.facebook.com/haandboldherrerne, der er et samarbejde mellem DHF og Totalkredit. Bl.a. vil Anders Eggert og Lasse Svan Hansen opdatere Facebook-siden med billeder, videoklip og statusopdateringer om livet i OL-campen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu