ANNONCE

Twitter tager koderne fra Trump

23. november 2020 06:39 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Må nøjes med et sted til sine udgydelser.

Twitter tager koderne fra Trump
Donald Trump kan godt forberede sig på at sige farvel til i hvert fald én Twitter-konto. Foto: Scanpix

Langt størstedelen af de mere eller mindre vanvittige udsagn angående alt fra det amerikanske valg til mure på landegrænser er kommet på præsident Donald Trumps Twitter-konto. Her kan den siddende præsident findes under brugernavnet “realDonaldTrump”.

Netop den profil er præsidentens private Twitter-konto, hvor der tilsyneladende er lidt mere vide rammer. Samtidig kører den officielle præsident-konto. Den hedder blot “POTUS” – President Of The United States.

Ikke overraskende er det i forbindelse med indsættelsen af Joe Biden som præsident 20. januar slut med, at Donald Trump har frit slag til at give den gas på kontoen, der ellers bærer navnet “President Trump”.

Twitter bekræfter ifølge People.com, at firmaet er klar til at fravriste Trump kontoen, selvom han endnu ikke officielt har vedkendt sig, at han ikke længere skal være præsident – efter et præsidentvalg han tabte.

Præsidenten har primært brugt Potus-kontoen til at videresende små beskeder – tweets – fra sin private konto. Det kaldes et “retweet”, og på den måde er de to uløseligt fedtet sammen. Til gengæld stopper det, når Biden tager over 20. januar.

Da præsident Obama overlod præsidentembedet til Donald Trump, gav han også nøglerne til “Potus” på Twitter. Ved den lejlighed blev alle hans tweets arkiveret og slettet fra den officielle konto. Det samme vil ske, når Trump bytter med Biden.

På den måde vil internettet huske alt, hvad Trump har skrevet på den officielle præsident-konto. Her er Obamas sidste tweet som præsident:

Spændende, hvad Trumps bliver …

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu