Tyler Hamilton fastholder ‘løgnen’: Riis førte mig til Fuentes

4. april 2013 12:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tyler Hamilton fastholder 'løgnen': Riis førte mig til Fuentes
Billede mangler

Det siger Tyler Hamiltons pr-agent til sporten.dk på forespørgslen om, hvad han har at sige til, at Fuentes har været ude og kalde hans påstande for løgne.

 

Bjarne Riis skulle – ifølge Tyler Hamilton – personligt have mødt den spanske dopinglæge på et hotelværelse i forbindelse med Baskerlandet Rundt i 2003. Den påstand skød Bjarne Riis sidenhen ned.Tyler Hamilton udgav for et halvt år siden sin bog The Secret Race, der indeholder flere belastende oplysninger om Bjarne Riis.

Således skulle Bjarne Riis have formidlet kontakten mellem Tyler Hamilton og den spanske dopinglæge Eufemiano Fuentes, som nød godt af hinandens selskab i starten af det nye årtusinde. – Jeg kender ikke Fuentes, jeg har aldrig nogensinde mødt ham, lød det dengang fra den danske holdejer.

Den udmelding blev bakket op i tirsdags af Fuentes selv, da han til sporten.tv2.dk ligeledes kunne bekræfte, at han ikke kender den danske holdejer.- Jeg kender ikke Bjarne Riis personligt. Jeg ved selvfølgelig, hvem han er fra billeder og så videre, men jeg aldrig haft noget med ham at gøre, sagde Fuentes.

Dermed fortsætter den efterhånden langvarige debat om, hvorvidt Bjarne Riis ledte flere af sine ryttere i favnen på den spanske dopinglæge og dennes organiserede dopingprogrammer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu