Tysk bilist brager ind i fire biler

11. juli 2019 14:30 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

På Hobrovej er en tysk bilist kørt ind i fire biler torsdag middag. To personer er kørt til tjek, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Flere biler er voldsomt skadet efter et større harmonikasammenstød på Hobrovej tæt ved Højslevs Stationsby. Her ville en bilist svinge til venstre og afventede modkørende trafik, mens tre andre biler holdt bag.

Pludselig kører en tysk bilist ind i rækken af biler. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Harmonikasammenstød

I nærheden af Højslev Stationsby vil en bilist svinge til venstre ind af en grusvej. Bilisten afventer den modkørende trafik. Bagved bilen danner sig en række af tre biler, der også afventer, at den forreste bil skal dreje.

Den forreste bil når ikke at dreje, før en bilist rammer rækken af de fire biler bagfra.

– Alle bilister på vej i nordgående retning, da en bil vil svinge til venstre ind af en grusvej. Bilisten afventer modkørende trafik. Tre biler stopper bag bilisten. Så kører en tysk bilist ind i dem bagfra, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi Ole Vanghøj til Newsbreak.dk.

Voldsomme skader

Der er sket voldsomme skader på mange af bilerne, særligt er det gået ud over en sort Dacia, der har fået et tryk forfra og bagfra.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Men det er kun materielle skader, der er meldinger om. Flere skal dog tjekkes.

– Der er to personer kørt til tjek efter harmonikasammenstødet, siger vagtchefen.

Der var i alt fem biler involveret i sammenstødet.

Vejen spærret

Siden klokken 12.24 har det ikke været mulig for andre bilister at køre på den del af Hobrovej, da vejen har været spærret.

Godt halvanden time efter er vejen igen farbar.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu