Tysk pige holdt som slave i Bosnien i otte år

28. maj 2012 13:10 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tysk pige holdt som slave i Bosnien i otte år
Billede mangler

Bosnisk politi har fundet en tysk pige, der menes at være blevet holdt fanget og mishandlet af et bosnisk ægtepar i årevis. Parret bliver blandt andet beskyldt for at have tvunget pigen til at spise grisefoder.
Mishandlingen af den nu 19-årige pige kan have fundet sted i op mod otte år, skriver lokale medier.
Det var parrets naboer, der slog alarm, og sagde til politiet, at pigen blev behandlet som et dyr. Anmeldelsen førte til anholdelsen af parrets i deres hjem i en landsby i den nordvestlige Tuzla-region i Bosnien.
– De holdt hende indespærret, og hun blev ikke tilladt kontakt med andre mennesker, ej heller fik hun lov til at gå skole, siger politiet talsmand Admir Arnautovic til tv-stationen FTV.
– De udsatte hende for umenneskelig behandling og tortur, siger han videre.
Pigens identitet bliver holdt hemmelig af politiet, og hun er blevet flyttet til et sikkert sted, hvor hun modtager medicinsk behandling.
Naboen Sead Makalic siger, at han har set pigen i færd med at spise grisefoder, og at han så parret tvinge pigen til at trække en hestevogn, mens de sad i den.
Han havde ikke set pigen i over et år, da han pludselig så hende igen:
– Da jeg så hende 15. maj, tog jeg et billede af hende med min mobiltelefon, og gik til politiet, siger han.
Ifølge parrets familie er anklagerne fejlagtige. Det samme siger pigens mor.
– Det er alt sammen løgn. Vi bor godt her, siger hun.
Pigens mor har rejst frem og tilbage mellem landsbyen og Tyskland i adskillige år, og hun var i landsbyen, da parret blev anholdt.
Lokale medier skriver, at det er otte år siden, at pigen ankom til Bosnien, og at hun blev fundet ilde tilredt i en skov tidligere på måneden. De skriver også, at hun er blevet udsat for seksuelt misbrug.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu