Tyskere overtager Rosengårdcenteret

11. marts 2013 13:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tyskere overtager Rosengårdcenteret
Billede mangler

Danmarks næststørste butikscenter er blevet købt af den tyske gigant ECE Fonden, som driver over 185 centre i 16 lande. ECE Fonden har hovedsæde i Hamborg, men selv om der ikke er langt til grænsen, er Rosengårdcenteret fondens første shoppingcenter i Skandinavien.

Salget er et af Danmarks største handler af en enkelt ejendom til dato, men det er aftalt parterne i mellem, at beløbet. som tyskerne måtte slippe for det fynske center, ikke bliver offentliggjort.

»Jeg er yderst tilfreds med, at ECE har taget sit første skridt ind på det skandinaviske marked med overtagelsen af management selskabet i Rosengårdcentret, som har præsteret en stærk og veldokumenteret udvikling siden 1971, hvor centret åbnede,« siger Alexander Otto, CEO i ECE og tilføjer:

»Vi forventer, at kombinationen af et stærkt team i centerledelsen og ECE’s internationale viden vil skabe stærke synergier, som vil forbedre kundernes oplevelse af Rosengårdcentret.«

I 1983 blev Rosengårdcenteret udbudt som anpartsprojekt og da næste to tredjedele af investorerne fra dengang var stadig med i salgsprocessen. Nu er salget afsluttet og det på fornemmeste vis for både investorer, ejere og overtagere, siger Ove Jensen.

»Rosengårdcentret er et af Danmarks mest populære shoppingcentre og det mest succesfulde anpartsprojekt gennem tiderne. Et salg er nu en realitet, og dermed er et naturligt, ejermæssigt generationsskifte gennemført,« siger bestyrelsesformanden for Rosengårdcentret, Ove Jensen i en pressemeddelelse.Den daglige ledelse af centeret bliver overtaget af ECE Projektmanagement, som også overtager medarbejderne, hvilket vil sikre kontinuiteten i centeret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu