ANNONCE

Tyv havde vanvittigt dårlig nat

22. januar 2020 18:55 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Politiet gjorde sig noget af en fangst, da de stoppede en VW på Landevejen i Holme-Olstrup.

Tyv havde vanvittigt dårlig nat
En tyv havde en virkelig dårlig nat, da han blev standset af politiet på Landevejen i Holme-Olstrup. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix 2017

Natten til onsdag gjorde Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi noget af et kup, da de standsede en forbipasserende VW på Landevejen i Holme-Olstrup.

Foruden at bilen og bilens nummerplade var stjålet, var der også andre fangster, fremgår det af døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Artiklen fortsætter efter videoen

Forsvundet fra forhandler

Nummerpladen, der sad på den VW, politiet stoppede, var stjålet, viste det sig. Men det viste sig også, at det samme var bilen.

Den 3. januar var bilen nemlig forsvundet fra en forhandler efter en prøvekørsel. Den fører, som politiet stoppede natten til onsdag, svarede fuldstændig med den kunde, som havde lånt bilen for at prøvekøre den.

Skunk i bilen

Udover at den 21-årige fører af bilen blev sigtet for tyveri af bil og tyveri af nummerplade, så fik han endnu en sigtelse.

I bilen fandt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi 14,3 gram skunk, og derfor blev den 21-årige sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Eftersøgt endte i fængsel

Men det var ikke alle opdagelser, som politiet gjorde sig den nat.

Klokken 01.07 blev den 21-årige anholdt. Han blev efterfølgende kørt på politistationen i Næstved. Her fandt politiet ud af, at den 21-årige havde mere på samvittigheden.

Han var eftersøgt i forbindelse med en fængselsstraf, derfor blev han onsdag morgen overført til afsoning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu