Tyv stjal unikke ure og sjældne æg

6. juni 2012 14:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tyv stjal unikke ure og sjældne æg
Billede mangler

Tyven har stjålet to Fabergé-æg, to Rolex guldure, et Omega guldur og 30.000 kroner i kontanter. Udbyttet har en samlet værdi af fem millioner kroner. Det oplyser Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.
– Indbruddet er sket over en periode på flere uger, hvor lejligheden har stået tom. Vi ved derfor ikke, hvornår det nøjagtige gerningstidspunkt er, siger vicepolitikommissær Finn Duris fra Nordsjællands Politi.
Indbruddet blev opdaget ved, at lejlighedens beboer, en 50-årig mand, kom hjem efter at have været bortrejst i tre uger.
Tyven har benyttet en usædvanlig metode til at komme ind i lejligheden, idet han har lavet en underboring af hoveddøren.
– Tyven har haft god tid til at rode stedet igennem. Urene og Fabergé-æggene fandt han i et møbel i stuen, mens kontantbeløbet er fundet i skuffer og skabe, siger Finn Duris til Frederiksborg Amts Avis.
Den 50-årige beboer har kontaktet håndværkere for at få udbedret skaderne på hoveddøren, lige som han har ryddet op i lejligheden, inden han har kontaktet politiet. Politiet har derfor kun haft få muligheder for at finde spor efter gerningsmanden.
Politiet håber dog at kunne finde dna-spor efter indbrudstyven.
– Når der er tale om underboringstyveri, prøver vi altid at sikre dna. Gerningsmændene har den vane, at de puster ind i hullet, hvorved de kan komme til at afsætte noget dna. Det håber vi på kan give noget, siger Finn Duris.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu