ANNONCE

Tyve løb afsted med 300 liter håndsprit

27. august 2020 16:44 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En virksomhed har fået stjålet 60 dunke håndsprit og 30 jerndispensere.

Tyve løb afsted med 300 liter håndsprit
En virksomhed i Randers har fået stjålet 60 dunke med fem liter håndsprit i og 30 dispensere. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

I forbindelse med coronavirus har politiet blandt andet holdt øje med såkaldte sprittyverier.

En virksomhed i Randers er blevet ramt af et stort et af slagsen. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Virksomheden har fået stjålet 300 liter håndsprit.

Stjålet fra container

Fra en container ved virksomheden er der blevet stjålet 60 dunke med fem liter sprit i, samt jerndispensere beregnet til dunkene med håndsprit.

Dispenserne er også udstyret med en skærm, og så er de omkring 190 centimeter høje.

Det er uklart præcis, hvornår tyveriet har fundet sted. Men det er formentlig foregået mellem torsdag den 20. august klokken 16.00 og frem til tirsdag den 25. august klokken 11.30.

Ligeledes er det ukendt, hvem gerningsmændene er.

Skal sælges videre

Østjyllands Politi har en formodning om, at varerne skal sælges videre, derfor hører de gerne fra virksomheder, hvis de bliver tilbudt at købe spritdispensere af den type, der er blevet stjålet.

– Tyveriet virker professionelt udført, og alt tyder på, at gerningsmændene har vidst præcist, hvad de gik efter. Vi formoder, at de stjålne varer skal sælges enten i Danmark eller i udlandet, og vi hører meget gerne fra borgere eller virksomheder, der får tilbudt at købe spritdispensere af den her type, siger politikommissær Arne Mikkelsen.

Hvis du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 114.

Sprittyve sigtet

En af de mere omtalte sager om tyveri af håndsprit var, da to unge mænd på 17 og 18 år stjal 13 beholdere med håndsprit fra Herlev Hospital.

Det er de to mænd blevet sigtet for.

Dengang var politiet sikre på, at årsagen til, de oplevede flere tyverier af håndsprit var, at der var mangel på det i butikkerne.

Derfor kunne det også sælges til en klækkelig sum.

Det var vidners beretning fra tyveriet, der var med til at pege Københavns Vestegns Politi i retningen af gerningsmændene.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu