ANNONCE

Tyvekoster fundet efter bølge af indbrud

13. juni 2019 11:59 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Østjyllands Politi ligger inde med adskillige tyvekoster, som er stjålet fra varebiler. Den type tyverier er et stigende problem i kredsen.

Den seneste måned har tyvekosterne taget fra varebiler hobet sig op hos Østjyllands Politi. Særligt har de oplevet en stigning af tyverier fra varebiler i Favrskov kommune.

I maj måned er der anmeldt 26 tyverier fra varebiler, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I galleriet øverst kan du se de mange tyvekoster.

Mange tyverier

De 26 anmeldelser om tyveri i maj måned, er tre gange så mange anmeldelser som i april måned. Og anmeldelser fra Favrskov kommune udgør halvdelen af alle politikredsens anmeldelser i maj. De mange anmeldte tyverier kan både ses i statistikken, men også mærkes på politiets koster.

Østjyllands Politi ligger nu inde med et hav af værktøj, som blev fundet helt tilfældigt.

Mistænkelig Toyota

Den lokale betjent i Hammel, Jesper Poulsen, var fredag formiddag på patrulje i byen, da han får øje på en Toyota Avensis med to forskellige nummerplader på. Han slår nummerpladerne op og kan konstatere, at begge nummerplader var meldt stjålet.

Den lokale betjent tager et nærmere kig på bilen. Og det viser sig at bilens varerum er fuld af tømrerværktøj som bor, DeWalt-maskiner og andet håndværktøj. Værktøjet var mærket, som var slebet væk, og der var sat sort gaffertape over mærkningen.

Bilens ejer fundet

Jesper Poulsen finder senere frem til en 34-årig mand, som har vedkendt sig, at bilen fuld af værktøj var hans, og at han havde påsat de stjålne nummerplader. Men han kunne ikke rigtig forklare alt værktøjet.

– Han havde dog ikke nogen god forklaring på, hvorfor bilen var fyldt med værktøj med afslebne mærker, så det har vi taget med til lokalstationen i Hammel. Ved at offentliggøre billeder af værktøjet håber vi at finde frem til ejeren, siger Jesper Poulsen lokalbetjent i Hammel i pressemeddelelsen.

Hvis du kan genkende noget af værktøjet fra galleriet øverst i artiklen, kan du kontakte lokalpolitiet i Hammel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu