ANNONCE

Tyvene tog sig en slapper i julen

27. december 2011 17:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tyvene tog sig en slapper i julen
Billede mangler

Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan glæde sig over at have haft knapt så travlt, som man plejer i juledagene.
 
For mens der i 2010 blev registreret 78 indbrud blev der i år ”kun” registreret 59 anmeldelser om indbrud i dagene fra den 24. til den 26. december.
 
”Vi har her i politikredsen registreret et pænt fald i antallet af indbrud på 24%. Der er stadig mange indbrud, og det er rigtig ubehageligt for dem, det går ud over. Til gengæld er det tilfredsstillende, at det er lykkedes politiet at holde en del af indbrudstyvene i skak, og at antallet af indbrud er reduceret, siger chefpolitiinspektør Jan Bjørn og fortsætter:
 
”I ugerne op til jul har lokalpolitiet aflagt præventive besøg hos en lang række af de aktører, som vi kender for tidligere indbrud, og samtidig er der sigtet og fængslet en række indbrudstyve. Det er et resultat af den efterforskning, som indbrudsgrupperne på de enkelte lokalpolitistationer har lavet, og sammenholdt med beredskabets og specialpatruljens målrettede indbrudsindsatser har det formentlig lagt en dæmper på aktiviteterne.”

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu