Slut: Målfest i Lyngby

19. november 2017 11:50 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Lyngby har aldrig vundet over Randers FC i Superligaen.

Slut: Målfest i Lyngby
Thomas Nørgaard, cheftræner Lyngby Boldklub, skal forsøge at sikre klubbens første Superliga-sejr over Randers. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

Lyngby er ubesejret med cheftræner Thomas Nørgaard ved roret og har således ikke tabt de seneste fem kampe, siden Nørgaard tog over for David Nielsen, der skiftede til AGF.

Den stime skal forsøges udbygget i søndagens tidligste Superliga-opgør, når Randers FC kommer til det nordlige Sjælland. Kampen fløjtes i gang af dommer Anders Poulsen klokken 12, og du kan følge kampen direkte via Ritzaus live-opdatering i bunden af artiklen her.

Hvor det for Lyngby har set pænt ud, så har dagens gæster fra Randers FC ikke haft megen tur i den i indeværende sæson af landets bedste fodboldrække. Af de seneste seks kampe, har Randers tabt de fire, men kronjyderne vil givet forsøge at bygge videre på succesen fra seneste spillerunde, hvor lokalrivalerne fra AGF blev besejret. Begge Randers’ sejre i årets Superliga er i øvrigt kommet mod netop aarhusianerne.

Seneste Lyngby og Randers mødte hinanden i ligaen blev det til en dramatisk 0-0-kamp i september. Her fik Mads Agesen fra Randers rødt kort i slutningen af kampen.

En sjov detalje er, at det set over de i alt ni indbyrdes opgør i ligaen ikke er lykkedes Lyngby at vinde over Randers FC. De fem af kampene er endt uafgjort.

Startopstillinger:

Live:

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu