ANNONCE

Ude af LA: Joachim B. Olsen i vildt jobskifte

17. august 2020 15:13 | Af: Newsbreak.dk

Ekstra Bladet henter ny politisk kommentator med fortid i Folketinget - dermed stopper han også i Liberal Alliance

Ude af LA: Joachim B. Olsen i vildt jobskifte
Joachim B. Olsen på Ekstra Bladets redaktion i København mandag den 17. august 2020. Joachim B. Olsen forlader Liberal Alliance (LA) og starter som kommentator på Ekstra Bladet.. (Foto: Emil Agerskov/Scanpix)

(Citathistorie fra Ekstra Bladet)

Ekstra Bladets får tilført nye muskler, når den tidligere elitesportsudøver og folketingsmedlem Joachim B. Olsen bliver ansat som ny politisk kommentator.

Joachim B. Olsen har senest arbejdet for Liberal Alliance på Christiansborg. Med jobbet som politisk kommentator på Ekstra Bladet melder han sig ud af partiet.

– Joachim B. Olsen og Ekstra Bladet er et perfekt match, siger chefredaktør Poul Madsen.

– Jeg er slet ikke i tvivl om, at han bliver en kæmpe gevinst. Han er ikke bange for at sige noget sandt, selvom det træder nogen over tæerne. Hans bullshit-detektor er veludviklet og han skærer igennem. Jeg er faktisk også selv lidt bange for ham, siger han.

Joachim B. Olsen tiltræder som politisk kommentator d. 1. september, og det er med en stor portion ærefrygt, at han går til opgaven:

– Ekstra Bladet er en institution i den danske medieverden. En avis som altid er i opposition til magthaverne. Det glæder jeg mig utrolig meget til at blive en del af, siger Ekstra Bladets nye kommentator.

– Jeg vil bestræbe mig på at levere analyser, som er skarpe og saglige. Hvorfor gør politikerne, som de gør? Er der en god forklaring? Eller er der tale om spin og udenomssnak? Og nej…de blå partier vil ikke blive skånet, slår han fast.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu