ANNONCE

Uden spor: Jeanett Rask fra Nørrebro forsvundet på fjerde døgn

14. februar 2012 08:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Uden spor: Jeanett Rask fra Nørrebro forsvundet på fjerde døgn
Billede mangler

Det er nu knap fire døgn siden den 48-årige Jeanett Rask forlod familiens lejlighed på Ægirsgade på Nørrebro. Siden har ingen set hende.
 
Om eftermiddagen gik hun i byen – blandt andet ville hun forbi boghandlen Arnold Busck. Desuden fortalte hun sin mand og to teenage-sønner på 13 og 18 år, at hun nok ville tage en shawarma på hendes yndlingsshawarma-bar, der ligger lige efter postkontoret på Købmagergade. Men siden har ingen set hende.
 Hjælp familien: Hvis du vil hjælpe med at opspore Jeanett Rask, så del denne artikel med signalement og billede af Jeanett Rask på facebook.
 
Heller ikke politiet har fået nogen spor, der peger i retning af, hvor Jeanett Rask er:
”Vi har talt med en række nøglepersoner, der kender Jeanett Rask, men vi har ingen spor efter hende”, siger efterforskningslederen ved Københavns Politis Station Bellahøj til ekstrabladet.dk.
 
Familien og venner har blandt andet taget facebook i brug for at se om det kan hjælpe med at opspore Jeanett rask.
 Bliv ven med newsbreak.dk på facebook nu – klik her
 
Jeanett Rask er 170 centimeter høj, lidt kraftig bygget, har en karakteristisk hurtig rullende gang. Hun har mørkt krøllet halvlangt hår, og briller.
 
Jeanett var iført en halvlang mørkegrøn vinterfrakke, hvide vandrestøvler, og havde sandsynligvis et stort rødt tørklæde om halsen, da hun forlod lejligheden på Ægirsgade fredag eftermiddag ved 16-tiden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu