Prinsesse Marie protektor for Vadehavsfestivalen

Vadehavsfestivalen. Foto: Lee Edward.
Udgivet Opdateret

H.K.H. Prinsesse Marie har påtaget sig hvervet som protektor for Vadehavsfestivalen, der igen i år tilbyder kunstoplevelser langs Vadehavet.

Det bliver med opbakning fra kongehuset, at Kulturregion Vadehavet i perioden fra den 4. september til den 4. oktober 2014 afvikler sin fjerde Vadehavsfestival. I forlængelse af sin protektion i 2010 og 2012 har H.K.H. Prinsesse Marie med dette års festival påtaget sig hvervet som permanent protektor.

– Det er en stor ære for Vadehavsfestivalen og Kulturregion Vadehavet som helhed, at H.K.H. Prinsesse Marie anerkender og støtter op om festivalen med en protektion. Vi kunne ikke have ønsket os en mere fornem anerkendelse og føler os dermed også forvisset om, at festivalen går en strålende fremtid i møde, siger Lisbet Rosendahl, formand for Kulturregion Vadehavet.

Vadehavsfestivalens arrangementer får kunst og kultur til at gå hånd i hånd med Vadehavets unikke natur. Protektionen er med til at understrege, at festivalen præsenterer kunstoplevelser af høj kvalitet – oplevelser, der samtidig understøtter et naturområde, hvis enestående karakter bekræftes af optagelsen på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Vadehavsfestivalen afvikler programlagte arrangementer i hele vadehavsområdet fra den 4. til 7. september, mens udstillinger kan opleves frem til den 4. oktober. Publikum kan dog allerede i ugerne op til festivalen opleve kunstnere fra 13 forskellige lande arbejde med deres kunst i klitterne ved Blåvandshuk.

Publikum kan under Vadehavsfestivalen opleve tolv spændende og meget forskellige arrangementer, der på hver sin måde sætter ord, lyd, billeder og stemninger på vadehavsområdets unikke kultur og natur.

Powered by Labrador CMS