Jørn er forsvundet: -Vi er magtesløse

78-årige Jørn er forsvundet, men familien står tilbage med et håb om at han bliver fundet.

Udgivet Opdateret

Tirsdag eftermiddag skete der dét, som enhver familie frygter og bekymrer sig for. Den 78-årige Jørn forsvandt, da han forlod sit hjem cyklede han afsted på sin sorte el-cykel E-FLY.

Jørn tog toget til Hillerød og cyklede herfra kl. 15, hvor han talte med sin kone. Jørn lider nemlig af en grad af Alzheimers, der gør, at han af og til har svært ved at orientere sig.

Derfor har Jørns familie installeret en app på hans telefon, så de kan følge hans færden. I løbet af den næste time cyklede han til Skævinge, men herfra dør sporet klokken 16.14.

Da kontakten forsvandt var der 43% strøm på telefonen, men den er nu død, forklarer sønnen André Ravn til Newsbreak.dk. Kontakten forsvandt ved Kaj Sommers Vej. Den pludselige forsvinden fik André Ravn til at starte bilen og køre ud at lede.

– Jeg har været i Skævinge i går, hvor han sidst er blevet tracket til at være. Der har jeg kørt rundt og kigge efter ham. Men hvor han er kørt hen, det ved vi ikke, siger André Ravn til Newsbreak.dk.

André Ravn forklarer samtidig, at faderen af og til tager på udflugter, men at det er første gang, at han er væk.

Fortvivlet familie

Den umiddelbare eftersøgning gav intet resultat. Derfor valgte André Ravn og familien også at melde ham savnet hos både Nordsjællands Politi og Midt- og Vestsjællands Politi.

Familien håber, at en efterlysning på Facebook og hos flere politikredse kan være med til at give nye spor i den 78-åriges pludselige forsvinden.

– Det er lidt svært, fordi man ikke ved, hvad man skal gøre. Vi er magtesløse, fordi man ved ikke, hvor man skal køre hen og lede. Det er mest afmagt over, hvad fanden man skal gøre ved det, siger André Ravn til Newsbreak.dk.

Følelsen af afmagt går igen hos Jørns kone, der håber, at hendes mand kommer hjem snart.

– Hun er nervøs og fortvivlet over, hvor han er henne, men desværre også lidt afklaret med, at det er et urealistisk projekt at cykle. Hun har haft tillid til, at hun kunne ringe til ham og bede ham finde en station, så han kunne finde hjem, forklarer André Ravn.

Håber Jørn kommer hjem

André Ravn fortæller videre, at familien er af den overbevisning, at han bliver fundet. Jørn var nemlig godt klædt på, mens han samtidig havde en stor madpakke med.

– Jeg tænker, at han dukker op. Det har været koldt, men mon ikke, at han er et eller andet sted, siger André Ravn.

Nordsjællands Politi bekræfter til Newsbreak.dk, at Jørn er meldt savnet.

Da Jørn forsvandt var han iført en skriggrøn jakke, blå cowboybukser, sorte sko, grå strik handsker og en sort cykelhjelm med et sort pandebånd under. Han medbragte et lyslilla net i sin bagkurv.

Har du oplysninger i sagen, så kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS