Nyt om Meghan og Harrys biljagt

Britisk tabloidmedie forklarer, at de troede, at billederne var taget før den angivelige biljagt begyndte

Udgivet Opdateret

Flere britiske tabloidmedier publicerede kortvarigt billeder fra den biljagt, som parret ifølge en talsperson blev udsat for tirsdag aften efter en prisuddeling i New York.

Det skriver flere britiske medier herunder BBC.

Paparazzifotografer jagtede ifølge parrets talsperson parret i mere end to timer, mens de tog billeder af parret.

Taget andet sted

Blandt de medier, der har bragt billederne er Daily Mails onlinemedie MailOnline.

- I lighed med flere andre onlinemedier har MailOnline publiceret bureaubilleder af Harry og Meghan i nogle få timer onsdag morgen, skriver mediet ifølge BBC.

MailOnline begrunder valget om at bringe billederne med, at billedbureauer havde beskrevet de omtalte billeder som, at de forestillede Harry og Meghan gå ind i en taxa efter prisuddelingen.

- Da vi fandt ud af, at billederne i stedet var blevet taget kort tid efter på en anden lokation, valgte vi at fjerne dem, skriver mediet ifølge BBC.

Skærmer ansigtet

Billederne viste Harry, Meghan og hertugindens mor, Doria Ragland, på bagsædet af en taxa i lyset fra fotografernes kameraer.

På et billede skærmer Prins Harry sit ansigt og holder sin telefons kamera mod taxaens vindue. Ifølge BBC lignede det et forsøg på at optage de fotografer, der fulgte efter parret.

Ifølge en talsperson for Harry og Meghan kunne den angivelige biljagt være endt fatalt.

- Parret var flere gange ved at ende i sammenstød med andre bilister, fodgængere og to betjente, skriver talspersonen.

Udfordrende køretur

Politiet i New York bekræftede i en udtalelse onsdag, at en hændelse fandt sted, hvor adskillige fotografer "gjorde Harry og Meghans køretur udfordrende".

Kort efter hændelsen tilskyndede talspersonen i en udtalelse til, at ingen formidlede de billeder, der blev taget under hændelsen.

- På grund af de omstændighederne, som billeder blev taget under, tilskynder formidling af dem til en meget påtrængende og farlig praksis, der er farlig for alle involverede, skrev talspersonen ifølge nyhedsbureauet Reuters.

En talsperson for Harry og Meghan skriver i en udtalelse, at biljagten kunne være endt fatalt, og at parret flere gange var ved at støde sammen med andre bilister og fodgængere. (Arkivfoto).
En talsperson for Harry og Meghan skriver i en udtalelse, at biljagten kunne være endt fatalt, og at parret flere gange var ved at støde sammen med andre bilister og fodgængere. (Arkivfoto).

PRINS HARRY

Prins Henry, hertug af Sussex, er kendt som prins Harry (Henry Charles Albert David; født 15. september 1984) og er en britisk prins.

Han er yngste søn af prins Charles af Wales og prinsesse Diana af Wales og barnebarn til Elizabeth 2. af Storbritannien.

Han er nummer seks i arvefølgen til den britiske trone, der via personalunionen Commonwealth ud over Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland regerer over 15 lande og oversøiske territorier.

Som kongelig har Prins Henry intet efternavn; men Mountbatten-Windsor anvendes undertiden.

Prins Harry er gift med Meghan, hertuginde af Sussex, med hvem han har sønnen Archie og datteren Lilibet.

8. januar 2020 meddelte Harry og Meghan, at de trådte tilbage som seniormedlemmer af det britiske kongehus.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS