Skip to main content

-Putin ydmyger sig selv

- Vladimir Putin ydmyger sig selv på den internationale scene", siger Liz Truss, britisk udenrigsminister

Den britiske udenrigsminister, Liz Truss, siger, at sanktioner mod Rusland må opretholdes, indtil de russiske styrker har forladt hele Ukraine.

Ved et udenrigsministermøde for G7-landene i Tyskland siger Truss, at den russiske leder, Vladimir Putin, må tilføjes et nederlag, som forebygger yderligere aggression.

- Putin ydmyger sig selv på den internationale scene, siger Truss.

Skal holde presset

Hun understreger, at han må nægtes enhver gevinst eller fordel, som kunne skyldes invasionen af Ukraine. Det skriver BBC.

- Det er meget vigtig, at vi på dette tidspunkt opretholder presset mod Vladimir Putin ved at sende flere våben til Ukraine og ved at øge sanktioner mod Rusland, siger den britiske udenrigsminister tidligt fredag ved ankomsten til G7-udenrigsministermødet i Weissenhaus på den nordtyske østersøkyst tæt ved Femern.

- Enhed i G7 har vital betydning i denne krise, siger hun.

G7-landenes udenrigsministre i parken ved Weissenhauser Strand på den nordtyske kyst nær Femern, hvor de er samlet torsdag og fredag for at drøfte krigen i Ukraine. Den britiske udenrigsminister, Elizabeth Truss (nummer to fra venstre), siger Putin ydmyger sig selv på den internationale scene.
G7-landenes udenrigsministre i parken ved Weissenhauser Strand på den nordtyske kyst nær Femern, hvor de er samlet torsdag og fredag for at drøfte krigen i Ukraine. Den britiske udenrigsminister, Elizabeth Truss (nummer to fra venstre), siger Putin ydmyger sig selv på den internationale scene.Pool/Reuters
Del din kommentar