Udskældt duo bliver på Det Kongelige Teater

14. marts 2012 12:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Udskældt duo bliver på Det Kongelige Teater
Billede mangler

De voldsomme beskyldninger om kokainmisbrug og Nikolaj Hübbes egen tilståelse af, at han taget det forbudte stof, får ingen konsekvenser for hans ansættelse på Det Kongelige Teater. Det fremgår af en pressemeddelelse, som teatret i dag har udsendt.
Både balletmesteren og teaterchefen, Eric Jacobsen, bliver nemlig begge to på Den Kongelige Teater trods det virvar, der har været siden en rapport om arbejdsmiljøet på teateret skabte stor debat i sommeren 2011.
Selv om de to kontroversielle figurer bliver i deres stillinger, lægger bestyrelsen op til, at der skal ske ændringer bag facaden.
“Bestyrelsen på Det Kongelige Teater ønsker i samarbejde med den daglige ledelse at ændre på strukturer og rolle- og ansvarsfordeling på teatret. Samarbejdsklimaet mellem ledelse og medarbejdere skal tilbage på sporet,” lyder det i pressemeddelelsen.
Og efter de seneste måneders forstærkede krisestemning, er der i hæj grad brug for, at teateret finder sine ben igen.
“Det Kongelige Teater har været meget udsat de seneste måneder på grund af en gammel men endnu aktuel krise, en sparerunde og så det faktum, at der blev skiftet bestyrelse på et kritisk tidspunkt. Vi går nu i den nye bestyrelse i gang med strategiarbejdet og glæder os til at fortælle om resultatet af dette efter sommerferien,” udtaler Stine Bosse.
I denne uge har Det Kongelige Teater premiere på ‘En skærsommernatsdrøm’, mens der i næste uge er premiere på Wagners ‘Parsifal’ i Operaen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu