ANNONCE

Udvidelse af mortorvej E45 går i gang

14. oktober 2011 07:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Udvidelse af mortorvej E45 går i gang
Billede mangler

Vejdirektoratets arbejde med at udvide den Østjyske Motorvej E45 ved Vejle fra fire til seks spor går nu for alvor i gang. Første etape bliver cirka 800 meter ved motorvejsfletningen ved Skærup.
Anlægsarbejdet betyder, at sporene i begge retninger på E45 indsnævres og hastigheden sænkes, og det kan give kødannelser.Annonce: Foretag en sikker investering og få 15-20% i årligt udbytte i 20 år
De eksisterende broer på motorvej E45 mellem Skærup og Vejle N er blevet bygget om og udvidet i løbet af det sidste år, og nu er turen kommet til selve motorvejen, som skal udvides fra fire til seks spor. Vejdirektoratet begynder med den sydligste etape på ca. 800 meter fra motorvejssammenfletningen af E20 og E45 ved Skærup.
– Arbejdet med at udvide motorvejen er tilrettelagt sådan, at der altid vil være to spor åbne i begge retninger, og det gælder også her. Men kørebanerne gøres smallere, og der vil forekomme kørebaneskift, og derfor sænkes den maksimalt tilladte hastighed til 80 km/t, fortæller projektleder i Vejdirektoratet Robin Højen MadsenAnnonce: Få B.T leveret hver dag i en måned. Klik her
 
Jord-og asfaltarbejdet på motorvejen udføres i et samarbejde mellem entreprenørvirksomhederne Barslund og K.L. Kristensen. Fra torsdag den 13. oktober kl. 06 gør de klar til arbejdet på den første etape og indsnævrer kørebanerne i begge retninger.
Arbejdet på etapen varer efter planen frem til 30. november 2011.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu