UEFA godkender Colin Todd

8. februar 2013 13:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
UEFA godkender Colin Todd
Billede mangler

Det så længe ud til, at Colin Todd snart ville være fortid i Randers, men nu har cheftræneren fået papir på, at han kan fortsætte på den anden side af den oprindelig frist, der lød på sommeren 2013.

Colin Todd stod ellers til at skulle forlade Danmark og Randers, da kravet for at  være cheftræner i en Superligaklub er, at man er i besiddelse af en P-trænerlicens eller et ‘Kompetencebevis’.

I forrige uge modtog DBU endelig bekræftelse fra UEFA, på at Colin Todds Coaching Diploma er at sidestille med DBUs ”Kompetencebevis”. Således kan Colin Todd fortsætte på den funktionærlignende kontrakt, han indgik med klubben sidste sommer.

– Jeg ser frem til at fortsætte den udfordring, som jeg forpligtede mig til, da jeg overtog jobbet sidste sommer. Som udgangspunkt ændrer det ikke i mit daglige arbejde med holdet, men det giver vished for både klubben, holdet og mig selv, når vi nu ved, at vi kan forsætte samarbejdet også på lidt længere sigt, siger Colin Todd til klubbens hjemmeside

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu