ANNONCE

UEFA reagerer med aflysninger

13. marts 2020 11:20 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Nu reagerer europæisk fodboldforbund.

UEFA reagerer med aflysninger
Europa League i Skotland torsdag. Foto: Scanpix

I bizarre TV-billeder kunne danskere se med, da skotske Rangers torsdag aften spillede Europa League-opgør på hjemmebane mod Bayer Leverkusen for fulde huse i Europa League i Glasgow.

(Artiklen fortsætter under videoen)

FC København var i samme scenarie – blot i Tyrkiet – mod sin tyrkiske modstander. Her var der også tilskuere. Løbende er det kommet frem, at flere internationale fodboldspillere er smittet med coronavirus.

Nu tager det europæiske fodboldforbund UEFA så konsekvensen. Noget sent, vil nogle mene.

Alle kampe i Champions League og Europa League i den kommende uge er udsat som følge af spredningen af coronavirus i Europa. Det skriver UEFA på Twitter.

– I lyset af udviklingen og spredningen af Covid-19 i Europa og beslutninger truffet af forskellige regeringer er alle kampe i Uefas klubturneringer i næste uge udsat, skriver Uefa.

Beslutningen betyder, at Europa League-kampen mellem FC København og Basaksehir i Parken endegyldigt er blevet udsat, som FCK forventede.

Uefa havde allerede besluttet, at kampene mellem Juventus og Lyon samt Manchester City og Real Madrid ikke skulle afvikles som planlagt. Det skyldes, at alle spillerne fra Juventus og Real Madrid er i karantæne.

Næste uges lodtrækning til kvartfinalerne er ligeledes udsat til et senere tidspunkt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu