ANNONCE

Ufødt barn testet positiv for livsfarligt stof

24. september 2019 23:16 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det startede en uhyggelig skattejagt for barnets forældre.

Ufødt barn testet positiv for livsfarligt stof
Resultatet af undersøgelsen chokerede familien. Chokket lagde sig ikke, da de fandt årsagen. Genrefoto.

Hvordan dukker der amfetamin op i et ufødt barn, hvis hverken barnets mor eller far har taget stoffet?

Kynikere vil måske sige, at forældrene lyver, og den slags kan man jo aldrig afvise helt. Og dog.

Artiklen fortsætter under videoen

Der er dog intet, der tyder på, at Tyler og Elisha Hessel lyver. De fortæller til CBS News, at de aldrig har taget amfetamin. Alligevel fandt lægerne amfetamin i prøver fra parrets kommende barn, som Elisha i skrivende stund er gravid med.

Hvor kom stofferne fra?

Nyheden kom som et chok for parret. De besluttede sig for at finde ud af, hvordan stofferne var kommet ind i barnet, hvis hverken mor eller far havde taget dem.

De fandt ud af, at de var gravide tidligere i år. De har også købt et hus til den kommende familie, og mistanken endte med at falde på huset.

Familien Hessel mistænkte, at stofferne kom fra huset via udelukkelsesmetoden. Siden ingen af dem har indtaget amfetamin, måtte svaret jo findes et sted.

Hvad naboerne mente

Parret havde dog intet fået at vide om, at der kunne gemme sig amfetamin i husets indeklima, da de købte det. Det skal ejendomsmæglere ellers oplyse kommende købere om, skriver CBS News.

Huset blev testet, og testen var positiv. Det ufødte barn havde fået amfetamin i kroppen fra huset.

Pludselig gav det mening, hvad familien havde hørt fra naboerne, siden de var flyttet ind.

Elisha fortæller CBS News, at deres naboer før havde antydet, hvad huset blev brugt til, før familien Hessel overtog det.

– Det skete i hyggesnak, da vi lærte folk bedre at kende. Da fortalte de os, at de var glade for, at der endelig var flyttet nogle “normale” mennesker ind, siger Elisha til CBS News.

Det var faktisk sådanne kommentarer, der fik familien til at undersøge sagen, og huset, nærmere, og her, da fandt spor af amfetamin i indeklimaet.

Mangler stort beløb

Siden ejendomsmægleren ikke fortalte familien noget om, at der var risiko for den slags ulykkelige overraskelser, måtte Elisha selv på jagt efter mere viden om husets fortid.

Det var her, hun fandt ud af, at der tidligere er blevet konfiskeret metamfetamin i huset. Det betyder, at stoffet kan være blevet produceret eller opbevaret i huset, før familien Hessel overtog det.

Parret har nu forladt deres ejendom. De står med en ekstraudgift på næsten 700.000 kroner, hvis huset skal renses helt for dets fortid, og de aner ikke, hvordan de skal betale for det.

Deres forsikringsselskab har afvist at hjælpe dem, og mens familiens advokat nu vil sagsøge selskabet, har familien oprettet en indsamlingsside, der giver offentligheden mulighed for at donere til dem.

Det er en af årsagerne til, at familien nu fortæller åbent om husets fortid.

Oplevelsen har, ifølge Elisha, været en ordentligt omgang fyldt med overvældende følelser og stress, og hun taler om det for at fortælle andre, at ulykken kan ramme alle og enhver.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu