Uheldig bilist påkørt af både flugtbilist og politi

27. januar 2013 09:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Uheldig bilist påkørt af både flugtbilist og politi
Billede mangler

En bilist blev først påkørt af en anden bilist, der stak af, og efterfølgende påkørte politiet den bil, der allerede var blevet ramt.

 

En bil, der holdt på Arnold Nielsens Boulevard med to passagerer, blev nemlig uden større fart påkørt bagfra af en anden bil. Ofte når sådan noget sker, vil de involverede stige ud af deres biler og udveksle oplysninger, så eventuelle skader kan ordnes via forsikringsselskaberne.

Men det havde bilisten ingen intentioner om at gøre. Derfor valgte vedkommende at tage flugten væk fra ulykkesstedet, hvorfor passageren i den påkørte bil valgte at ringe til politiet, som satte efter flugtbilisten.

I sin flugt væk fra ulykkesstedet valgte flugtbilisten, som Københavns Vestegns Politi mistænker for at have været beruset, at skyde genvej gennem en chikane midt på vejen. Ganske kort efter kom en tilkaldt politibil til samme chikane. Det skete i samme sekund, som den tilskadekomne bil fra tidligere også nåede chikanen.

Og her er det så, Hollywood-elementet kommer ind. For i midten af vejen ved chikanen endte jagten på flugtbilisten med, at politibil og de påkørtes bil ramlede ind i hinanden med snuden først. Heldigvis uden større skader.

Og flugtbilisten slap væk – så vidt vides i god behold.

– Det er en lille smule åndssvagt. Men heldigvis var der ikke nogen, der kom alvorligt til skade, siger vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi, Peter Grønbek, til bt.dk.

– Efterfølgende var føreren af politibilen og passageren i den påkørte bil inde på skadestuen og blive tjekket for nakkesmerter. Men det var bare et rent rutinetjek. Og ingen er kommet rigtig til skade. Politibilen fik et par buler foran, og den dobbelt påkørte bil har selvfølgelig både buler foran og bagved. De var en smule uheldige, siger Perter Grønbek, der håber, at flugtbilisten bliver fanget snarest.

– Vi skulle gerne have fat i den mulige spritbilist inden længe. Men nu kan det selvfølgelig blive svært at påvise, at han var påvirket, da uheldet skete, forklarer Peter Grønbek.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu