Uheldig Wozniacki-lodtrækning

17. februar 2013 17:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Uheldig Wozniacki-lodtrækning
Caroline Wozniacki. Foto: Colourbox.

Heldet var ikke med Caroline Wozniacki, da lodtrækningen til den kommende uges WTA-turnering, Dubai Duty Free Tennis Championships, blev foretaget.

 

Således skal den 22-årige dansker i første runde møde verdensranglistens nummer 18, Lucie Safarova, i første runde.

– Det bliver hårdt. Venstrehåndede Safarova spiller aggressivt, og har tidligere givet Caroline masser af sved på panden, siger eks-landsholdsspilleren og nuværende Eurosport-kommentator, Michael Mortensen, og henviser til, at Lucie Safarova fører den indbyrdes statistik mod Caroline Wozniacki 2-1.

Seneste møde fandt sted i Doha for et år siden. Og dengang vandt den 26-årige tjekke 4-6, 6-4, 7-6.

Michael Mortensen synes dog, at Caroline Wozniacki i øjeblikket spiller bedre tennis end længe set.

– Selvom der er lagt op til en tough opgave, synes jeg ikke, at Caroline på forhånd skal afskrive sine sejrschancer. Hendes præstation mod Agnieszka Radwanska (i semifinalen ved Qatar Totel Open, red.) forleden var bestemt opløftende. Attituden var positiv ligesom hun spillede med stor variation i slagene, siger Michael Mortensen.

Vinder Caroline Wozniacki, der er ottende-seedet i turneringen, venter en endnu ukendt kvalifikationsspiller i anden runde, mens den nye verdens-etter, Serena Williams, kan blive modstanderen i tredje runde.

– Lodtrækningen hører til de svære. Men til Caroline Wozniackis fordel tæller, at hardcourt-underlaget i Dubai er et af dem, hun plejer at levere store resultater på, siger Michael Mortensen.

Og han har ret:

Caroline Wozniacki vandt Dubai Duty Free Championships i 2011, og hun ar i fjor tabende semifinalist.

Ved turneringen i Dubai, hvor der spilles om en samlet præmiesum på to mio. US-dollars, er Victoria Azarenka seedet til at møde Serena Williams i finalen.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu