ANNONCE

Uhyggelige detaljer om vold mod spædbarn

11. december 2019 14:39 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Politiets efterforskning viser indtil videre, at barnet har brækket seks ribben, venstre ankel og har haft livsfarlige blødninger i hjernen.

Uhyggelige detaljer om vold mod spædbarn
De to personer er anklaget for grov vold, men nægter sig begge skyldige. Genrefoto: Scanpix

Tirsdag beskrev Newsbreak.dk, hvordan to personer var blevet anholdt for grov vold mod et blot 11 uger gammelt spædbarn.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog den 29. november 2019 en anmeldelse om vold mod et 11 uger gammelt spædbarn.

Politiet har siden anmeldelsen efterforsket sagen og har den 10. december 2019 klokken 10.20 anholdt en 22-årig mand og en 19-årig kvinde fra Varde-området og sigtet dem for grov vold. De anholdte er spædbarnets primære omsorgspersoner, men nu er der kommet nye grufulde detaljer i sagen.

Brækkede knogler og blødninger i hjernen

JydskeVestkysten beskriver, hvordan parret, der onsdag formiddag blev sat for en dommer i grundlovsforhør, er blevet præsenteret for en dybt alvorlig sigtelse. Manden er sigtet for i mindst to tilfælde at have udøvet vold mod det lille 11 uger gamle spædbarn i forening med en 19-årig kvinde.

Det fremgår af politiets efterforskning, at det lille barn har brækket i alt seks ribben, men også at have brækket venstre ankel på babyen, der samtidig har fået livsfarlige blødninger i hjernen efter den omfattende vold.

De to blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor de altså foreløbigt er blevet varetægtsfængslet.

– De to sigtede blev varetægtsfængslet i fire uger, de nægter sig skyldige og har kæret varetægtsfængslingen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Det beskrives ikke direkte om parret er forældre til barnet, men i tirsdagens pressemeddelelse fremgik det, at det var barnets primære omsorgspersoner.

Kvinden og manden blev fremstillet ved Retten i Esbjerg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu