Ukendt kvinde tilbød 10-årig et lift og slik: Nu undersøger politiet sagen

8. november 2018 13:56 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Østjyllands Politi fik torsdag morgen en anmeldelse om, at en dreng var blevet antastet af en ukendt kvinde.

Nær Virupskolen I Hjortshøj har der i dag udspillet sig en hændelse, der er ethvert barns og forældres værste mareridt. En ti-årig dreng blev antastet af en ukendt kvinde tæt på skolen, som tilbød drengen et lift til skolen og noget slik.

Østjyllands Politi fik anmeldelsen klokken 08.48. Den ti-årige dreng afslog og løb ind på skolen, hvor han underrettede en lærer om situationen. Episoden har nu fået politiet til at efterforske sagen. Hændelsen er sket ved en spejderhytte nær skolen.

Skolen har advaret elever

Efter dagens episode har Helle Mølgaard, der er skoleleder på Virupskolen, taget konsekvens af den uheldige episode.

– Vi har talt med alle børn i alle klasser om vigtigheden af, at man siger nej. Det er rigtigt vigtigt, at vi skal være trygge, så vi har talt med eleverne om, at man kan følges ad, siger Helle Mølgaard til Newsbreak.dk.

Selvom episoden ikke er sket på skolen, men nærmere på vej til skole, så har Virupskolen ikke været sene til at handle. Dette er blevet gjort ved at informere forældre om episoden.

– Det er jo på vej i skole, at det sker. Så vi har sendt mails ud til alle forældre, som gør opmærksom på situationen. Det er jo en ærgerlig situation, at sådan noget her sker, forklarer skolelederen.

Kvinden beskrives som 45-50 år gammel, brun i huden med brune øjne og iført en brun trøje. Hun kørte i en lille hvid bil af ukendt mærke, som havde en ‘flad’ bagende og med danske nummerplader.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu