Ullas datter blev overfaldet: Her er hendes bøn

4. marts 2017 12:54 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Ullas teenage-datter blev helt umotiveret overfaldet. Nu beder hun om hjælp.

Ulla Hansen har en datter. En datter på 13 år. For datteren udviklede en hyggelig klubaften sig til en oplevelse af de, der kan være svære at komme af med: Hun blev helt umotiveret overfaldet. Nu håber hendes mor, at hun ved at sprede budskabet kan hjælpe politiet med at fange overfaldsmanden.

Torsdag var en dag som mange andre for Ullas datter. Hun var i klubben torsdag aften, og derefter ville hun følge en veninde til bussen.

– De går og griner og pjatter som teenagere jo gør, siger Ulla Hansen til Newsbreak.dk.

Det er torsdag aften. Klokken er cirka 21.30. De to piger er på på vej til banegården. De bemærker flygtigt en mand i nærheden, men tænker ikke mere over det – de er end ikke i nærheden af ham, endsige generer ham.

Da veninden er vel på bussen, begynder Ullas datter at gå mod sit hjem.

– Så hører hun skridt bag sig. Og de skridt bliver hurtigere og hurtigere, siger Ulla Hansen.

Kommer ud af det blå

Pludselig og helt ud af det blå, tager manden så fat i Ullas datter.

– Han hiver hende hårdt i armen og vrider hende rundt. Samtidig sparker han hende på baglåret, forklarer Ulla Hansen.

Ved det falder datteren ned på det ene knæ. Og får samtidig et kort glimt af manden, der var iført en sort hættetrøje med hætte oppe og grå bukser.

Når at stikke af

Forskrækket, men alligevel fattet nok til at handle, rejser hun sig op og løber alt hvad remmer og tøj kan holde – væk fra manden.

– Som heldigvis ikke følger efter hende, fortæller hendes mor.

På vej hjem ringer hun til Ulla.

– Hun græder og siger ‘mor hjælp mig, der er en efter mig’, siger Ulla Hansen, der forsøger at berolige sin datter ved at sige – da hun er meget tæt på hjemmet på dette tidspunkt – at hun skal komme hjem, så de kan snakke om det.

Da datteren træder ind ad døren, kan Ulla dog godt se, at der er mere i det end som så.

– Så jeg ringer til politiet med det samme, siger hun.

Den oplevelse, altså den med politiet, blev aftenens positive.

– De var så søde og rare og forstående. Også min datter blev glad for, at de var her. Hun har endda selv spekuleret på at blive politimand, siger Ulla Hansen.

Normal hverdag – sådan da

På trods af den voldsomme oplevelse har både mor og datter taget det med oprejst pande. Allerede fredag var datteren i skole.

– Jeg havde ringet til dem om morgenen og fortalt, hvad der var sket. Så de holdt lidt ekstra øje med hende. Men hun ville i skole, hun havde behov for at fortælle det til nogen, siger Ulla Hansen.

Om fredagen gik realiteterne dog op for moderen.

– Der kom reaktionen. Der gik det op for mig, hvad der var sket. Jeg var hele følelsesregistret igennem: Sur, vred, skuffet, ked af det.

Derfor ringede hun også til den lokale radiostation og siden er både hendes budskab og efterlysning blevet delt mange gange,

– Og jeg har fået mange positive reaktioner, fortæller Ulla Hansen.

Flere episoder

Udover de positive er der dog også tikket andre oplysninger ind: Flere har henvendt sig og fortalt, at der netop omkring banegården sker mange ting om aftenen.

– En mor har også fortalt, at det samme skete for hendes dreng i januar, siger Ulla Hansen.

Datteren har det under omstændighederne godt. Familien snakker om det hver dag og det næste stykke tid går hun ikke ud alene, når det er mørkt.

Nu håber familien altså, at overfaldsmanden bliver fanget.

– Jeg er selvfølgelig vred, men den stakkels mand trænger da til noget hjælp. Jeg håber, han melder sig selv efter det her. Han kan ikke undgå at se det, siger Ulla Hansen.

Har du set noget omkring banegården i Viborg torsdag aften mellem klokken 21.30 og 21.45 og kan du hjælpe politiet, kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefon nummer 114.

Ullas datter beskriver overfaldsmanden som mellem 25 og 30 år gammel, 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort hættetrøje og grå joggingbukser.

Der var ingen ordveksling mellem Ullas datter og overfaldsmanden.

Midt- og Vestjyllands Politi har over for Viborg Stifts Folkeblad bekræftet, at overfaldet er anmeldt til politiet.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu