Ulstrup-tragedien: Efterforskes som drabssag

10. januar 2017 10:21 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Den forfærdelige tragedie i Ulstrup efterforskes nu som en drabssag.

Østjyllands Politi oplyser, at den forfærdelige tragedie i Ulstrup, hvor fire børn og to voksne mandag blev fundet døde i en villa i Amstrup Bakker, nu efterforskes som et drab.

I en pressemeddelelse skriver politikredsen, at politiet har været til stede på adressen hele natten.

Østjyllands Politi oplyser også, at de foreløbige undersøgelser tyder på, at de seks personer er identiske med husets beboere – to voksne og deres fire børn.

Voldsom sag

At sagen nu efterforskes som drab, har Anders Uhrskov, fungerende vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi, denne forklaring på:

– Faktuelt har vi seks personer i et hus, der er døde, derfor efterforsker vi det som en drabssag. Og nu skal vi have kortlagt, hvad der er sketsiger han til Newsbreak.dk.

Anders Uhrskov fortæller videre, at så længe, man ikke er kommet til deciderede konklusioner, kan politiet ikke fortælle mere på nuværende tidspunkt.

– Det er en voldsom og meget omfangsrig sag, siger Anders Uhrskov.

Østjyllands Politi arbejder, og har arbejdet, på højtryk – både inde i huset og i området.

– Der er rigtig meget inde i huset, og så har vi også afhørt folk i området, siger Anders Uhrskov.

Østjyllands Politi har sat ‘nødvendige ressourcer’ af til at efterforske sagen.

Præcis hvad det dækker over, og om man modtager hjælp fra andre politikredse, kan vicepolitiinspektøren ikke komme nærmere ind på.

Nabo tjekkede huset

Ifølge Ekstra Bladet var det en person fra naboområdet til familiehuset på Amstrup Bakker, der i går af en ukendt person var blevet bedt om at gå hen og tjekke til forholdene i huset.

Det var, da den pågældende person ankom til boligen, at borgeren slog alarm.

Obduktion tirsdag

Gerningsstedsundersøgelserne fortsætter tirsdag morgen, og de afdøde vil blive obduceret i løbet af dagen.

– Vi kan endnu ikke med sikkerhed sige, hvad der er sket i huset, det skal den videre efterforskning og resultatet af obduktionerne hjælpe med at give svar på. Vi efterforsker sagen som en drabssag, og vi er i fuld gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder, står der endvidere i meddelelsen.

Der er tale om en ganske omfattende efterforskning, og der vil formentlig gå nogle dage, før politiet kan give et endeligt svar på, hvad der er sket i huset.

– De bliver obduceret i dag, men da det er så omfattende, går der sikkert et par dage, før vi kan sige mere, siger Anders Uhrskov.

Ifølge vores oplysninger er der tale om et ægtepar og deres fire børn.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu