Ulv set midt i Horsens

13. april 2013 10:16 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ulv set midt i Horsens
Foto: Colourbox.
Foto: Wikipedia.

Natten til fredag så en mand en ulv vandre rundt midt inde i Horsens. Foto: Wikipedia.

En mand er fuldstændig overbevist om, at det var en ulv, han natten til fredag så gå rundt ved Silvan på Strandpromenaden i Horsens. Det skriver Horsens Folkeblad.

 

»Jeg er slet ikke i tvivl. Jeg er meget i naturen – også i Norge, hvor jeg før har set ulve. Jeg er vant til at kunne kende både fugle og dyr, og jeg var overhovedet ikke i tvivl. Pelsen var lysere og halen bredere end en schæfer – og så luntetravede den, som en ulv gør,« siger manden til Horsens Folkeblad.

Manden så ulven, da han sammen med sin bror kørte i bil natten til fredag. Efter deres observation ledte de efter dyret, så de kunne tage et billede som dokumentation, men på det tidspunkt var ulven forsvundet.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu