ANNONCE

Ulykke med motorcykel ved Aarhus koster mand livet

14. april 2016 05:14 | Af: Ritzau Fokus og Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Sent onsdag aften kostede en ulykke med motorcykel en mand livet - ulykken skete ved Hasselager ved Aarhus, hvor manden røg af sin motorcykel og efterfølgende blev kørt over af en anden bil.

En ulykke med motorcykel kostede sent onsdag aften en mand livet. Manden blevet dræbt i en tilsyneladende soloulykke nær Hasselager ved Aarhus.

Ulykken skete på Genvejen, hvor manden forulykkede på sin motorcykel. Men meget mere ved politiet endnu ikke, oplyser vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi.

– Klokken 23.21 får vi en anmeldelse om en motorcyklist, der er forulykket.

– Det er formentlig først et solouheld, hvor manden vælter på Genvejen og bliver slået af motorcyklen. Manden ligger efterfølgende på kørebanen, og der kommer en bil, som også rammer motorcyklisten, siger Jes Frederiksen.

Der bliver sendt ambulancer til stedet, men da lægen ankommer, kan man konstatere, at manden allerede er død.

Kender ikke manden

Politiet arbejder nu på at finde ud af, hvem manden er. Det eneste, der vides med sikkerhed, er, at der er tale om en mand.

– Der er tale om en mand, vi ikke har identificeret. Vi kender heller ikke ejeren af motorcyklen, siger Jes Frederiksen.

– Vi har ikke kunnet finde motorcyklen, nummerpladen eller stelnummeret i vores systemer. Måske er den kommet til landet uden at blive registreret, men det arbejder vi nu på at finde ud af, siger vagtchefen videre.

/ritzau/

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu