Ulykkelig Bendtner: Det værste der kan ske

4. marts 2013 17:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ulykkelig Bendtner: Det værste der kan ske
Foto: Wikipedia.

Nicklas Bendtner kalder karantænen fra DBU for ‘det værste, der kan ske for en fodboldspiller’.

 

Nicklas Bendtner plejer sine tømmermand, og de tager lang tid at komme over. Mandag eftermiddag besluttede DBU at give Nicklas Bendtner ‘en tænkepause’ på et halv år. En intern karantæne af Bendtners eget forbund, fordi han har kørt spirituskørsel midt i København.

Dommen rammer Bendtner hårdt, oplyser han i et statement via sin rådgiver Jesper Lynghus.

– Det gør mig utrolig ondt og rammer mig meget hårdt, at DBU har valgt at sætte mig af landsholdet det næste halve år. Det her er det værste, der kan ske for en fodboldspiller, siger Nicklas Bendtner i meddelelsen.

– Jeg vil dog gerne understrege, at jeg fuldt ud respekterer DBUs beslutning, og at jeg vil arbejde hårdt på at komme tilbage til det landshold, jeg elsker, så hurtigt, det er muligt. Det her er dybt ulykkeligt. Jeg er dybt ulykkelig for min fejlvurdering lørdag nat, og jeg påtager mig det fulde ansvar.

Den 25-årige angriber kan gøre comeback på det danske landshold d. 6. september på Malta, hvis Morten Olsen igen ønsker at gøre brug af Nicklas Bendtner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu