Ulykkelig kærlighed: Fodboldspiller sigtet for drab på cheerleader-ekskæreste

25. november 2016 06:14 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Han nægtede at acceptere, at forholdet var slut og skød hende i hendes søvn.

Ulykkelig kærlighed: Fodboldspiller sigtet for drab på cheerleader-ekskæreste
16-årige Emma blev skudt af sin ekskæreste, mens hun sov. Foto: Twitter

En 16-årig cheerleader er blevet fundet død i sin seng mandag. Hendes ekskæreste, en fodboldspiller på universitet, er blevet sigtet for mordet. Han ville ikke acceptere, at deres forhold var slut. Det skriver det amerikanske medie Knoxville News Sentinel.

18-årige William Riley Gaul er sigtet for mordet på sin ekskæreste Emma Jane Walker. Ifølge Knox County Sheriff’s Office blev hun skudt, mens hun sov. Hun blev fundet i sin seng næste morgen klokken 6.30. Det virker som om, skuddet kom udenfor hjemmet.

Ville ikke acceptere bruddet

I ugerne op til mordet havde Emma afsluttet sit forhold til William. Noget han ikke ville acceptere.

– Hun havde valgt at komme videre, siger Jenny Weldon, der er Emmas tante og fortsætter:

– Han nægtede at acceptere det. Han valgte ikke at acceptere hendes ønsker.

Weldon beskriver sin niece som en “smuk sjæl”, der glædede sig til at blive student og begynde at studere til sygeplejerske. Det var hendes drøm.

– Hun var født til at være en hjælper, siger Weldon.

“Jeg elsker dig smukke”

Efter skyderiet satte politiet William under overvågning, da de var bekymrede for, at han ville skaffe sig af med bevismateriale forbundet med mordet. Han blev sat i forvaring tirsdag aften.

William havde selv gået på samme gymnasium som Emma, men spiller nu amerikansk fodbold på Maryville Universitet. En talsmand for universitet siger, at William er blevet fjernet fra holdet.

– Vores studerende var en fantastisk ung kvinde, en cheerleader og en ærestudent med en lovende fremtid, hvis liv blev for kort, siger gymnasiets rektor Michael Reynolds og fortsætter:

– Vores tanker og bønner er med familien, mens de sørger. Vi takker alle for deres store støtte.

Familien kan også mærke støtten fra hele nabolaget.

– Vi har fået så meget støtte og kærlighed. Vi elskede hende, og det er dejligt at vide, at så mange andre også gjorde, siger Weldon på familiens vegne.

Gaul skrev flere tweets, hvor han erklærede sin kærlighed til Emma. Der var også en lang kærlighedserklæring få timer, efter hun blev fundet død.

– Lever hver dag gennem Emma Walker. Jeg elsker dig smukke, og jeg ved du er et bedre sted nu, står der i Williams beskrivelse på Twitter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu