Underhold familien med hjemmebio

30. november 2018 12:01 | Af: Sponsoreret Artikel

Måden vi ser film og TV på kan i dag tilpasses lige præcis vores egne ønsker og vaner.

Underhold familien med hjemmebio
Arkivfoto.

Det er uanset om vi bedst kan lide at se traditionelt TV, streamer eller elsker at gå i biografen.

Waoo har dog kombineret alle tre med deres video on demand tjeneste Waoo Bio som en ekstra funktion i Waoo TV Boks.

På denne måde kan alle familiens medlemmer nyde film og TV, som det passer dem bedst. Med Waoo Bio kan du nemlig søge efter film baseret på filmens titel, skuespillerne, genren samt mange andre kategorier. Der er masser af film uanset hvad man bedst kan lide.

Lej film med et klik fra din fjernbetjening

Med Waoos hjemmebio kan du leje film på alle tidspunkter af døgnet.

Hvad der gør Waoo Bio til en anderledes service end almindelige streaming platforme, er tilgængeligheden af både nye film fra biografen sammen med tusindvis klassikere.

Waoo Bio indeholder nemlig også helt nye premierefilm i både HD kvalitet og 3D kvalitet. Dette er især en fordel, hvis I bor et sted, hvor biografer ikke er let tilgængelige, har små børn eller bare foretrækker at lave jeres stue om til en hjemmebiograf.

Hvis du ikke har tid til at se specielt mange film, er kan leje af film også være en bedre løsning end almindelig streaming.

Du betaler nemlig ikke noget for at have servicen, da den automatisk indgår i dit abonnement på andre af Waoos internet eller TV løsninger. Du betaler derfor kun for de film, som du rent faktisk har tænkt dig at se.

Der kommer nye film til Waoo Bio hver eneste måned, og kan lejes fra kun 19 kr. pr. film. At holde hjemmebiograf i stuen behøver derfor hverken at være dyrt eller besværligt. At tilgå Waoo Bio gennem sin TV Boks er nemlig nemt og enkelt. Du er altid blot et par klik væk på fjernbetjeningen.

Du skal derfor heller ikke bekymre dig om at aflevere filmene tilbage. De bliver nemlig automatisk ”returneret” efter 24 eller 48 timer.

Hvordan får man adgang til Waoo Bio?

Man kan få adgang til Waoo Bio på flere forskellige måder.

Med Waoo Fiber eller et abonnement på en pakke fra Waoo TV, har du automatisk adgang til Waoo Bio. Hvis du har fibernet fra Waoo, kan du få adgang til omkring 6.000 film på Waoo.tv. Fibernet fungerer særdeles godt i kombination med Waoo Bio, da streaming kan foregå i højeste hastighed og absolut bedste opløsning. Med fibernet, skal I heller ikke gå på kompromis med jeres hjemmebio oplevelse. I kan nemlig streame film i HD, og have resten af familien på nettet samtidig uden forsinkelser.

Gennem Waoo TV-boks bliver Waoo Bio en del af din helt egen sammensatte underholdningspakke med en tilføjelse på over hele 9.000 filmtitler. Dette er især løsningen til familier, som gerne vil være helt i kontrol over, hvad de har adgang til og betaler for. På den måde kan man gennem TV-boksen for eksempel også sagtens kombinere sin Waoo Bio med Netflix eller andre streaming tjenester.

Så kan I sammensætte jeres personlige hjemmebio, så den passer lige nøjagtig jeres families behov.

Produceret af Heymate

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu