ANNONCE

Undersøger bil på rasteplads

21. august 2020 09:25 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har fået Beredskabsstyrelsen til at stille et telt op.

Opdateret 09.25:

Rasteplads Skærup, der er et velkendt samlingssted langs E45, er fredag morgen blevet spærret af politiet, der er i gang med en efterforskning. Det bekræfter politiet.

– Jeg kan sige, vi er der, og vi vil være der nogle timer endnu. Så længe, vi arbejder på stedet, vil der være spærret, siger vagtchef Halfdan Kramer fra Sydøstjyllands Politi ved 7.30-tiden.

På billedmateriale, som Newsbreak.dk har modtaget, fremgår det tydeligt, at tilkørslen til rastepladsen Serviceanlæg Skærup Vest er spærret med kegler.

Newsbreak.dk har også fået billeder, der viser kriminalteknikere, der undersøger en bil af SUV-typen. Bilen er delvis dækket til af en presenning. Den holder på motorvejstilkørslen efter rastepladsen.

Senere er Beredskabsstyrelsen kommet til og har sat et telt op ved siden af bilen. Det er uvist, hvad der foregår inde i teltet nær bilen.

Vagtchefen vil ikke kommentere politiets arbejde:

– Hvis du skal have mere at vide, så henviser jeg til DUP (Den Uafhængige Politiklagemyndighed, red.), siger han.

DUP efterforsker sager, hvor der er blevet klaget over politifolk – eller hvis en betjent eksempelvis har foretaget en handling, og det kræver en undersøgelse af, om handlingen er foretaget efter foreskrifterne.

For eksempel efterforsker DUP episoder, hvor betjente affyrer tjenestevåben.

DUPs hjemmeside er fredag morgen ikke tilgængelig. Telefonopkald bliver afvist med en automatisk telefonsvarer. “Du har ringet uden for vores åbningstid”.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu